• Voetbalkampen

  Beste ouders en/of verzorgers,

  Zoals jullie van ons gewend zijn zullen we ook dit jaar weer de Graaf Willem zomerkampen organiseren.
  Dit zullen we doen in de eerste en laatste week van de zomervakantie dus van 10 t/m 14 juli en 14 t/m 18 augustus.
  Inschrijven kan vanaf nu via onderstaande link

  https://graafwillemkampen.officialbrand.nl/

  U kunt kiezen tussen 3 en 5 dagen de kosten zijn zoals elk jaar € 150,- voor 3 dagen en € 200,- voor de hele week. Als u voor 3 dagen boekt zijn de dagen Maandag, Dinsdag en Woensdag (andere dagen in overleg mogelijk, neem dan even contact op met Ruud of mij (Patrick) via zomerkampengraafwillem@gmail.com).
  Nog even wat korte reminders :

  • De dagen beginnen om 9.00 uur de kinderen kunnen vanaf 8.30 gebracht worden, ophalen van de kinderen is om 16.00 uur
  • De kinderen nemen zelf de lunch mee. Tussendoortjes en Limo krijgen de kinderen van ons
  • Laat de kinderen buiten de lunch zelf geen koek snoep of chips meenemen.
  • De begeleiding bestaat altijd uit oudere (ex) jeugdleden van Graaf Willem

  Ruud en ikzelf zijn tijdens de kampweken altijd telefonisch te bereiken op de volgende telefoonnummers :
  Ruud Bierens 06-17 51 99 69
  Patrick Vrolijk 06-81 66 66 35

 • GW-Jeugdkamp
  1. Wanneer vindt het Graaf Willem Jeugdkamp plaats? Voor wie zijn deze jeugdkampen?
   • De GW-jeugdkampen worden van 17 tm 19 mei georganiseerd.
   • Voor alle teams onder 8, 9 en 10, en voor de MO11-2 organiseren we het kamp van woensdag 17 mei, 17.00 uur tot en met vrijdag 19 mei om 12.00 uur.
   • Voor alle teams onder 11, 12 en 13 is het kamp ook van woensdag 17 mei, 17.00 uur tot en met vrijdag 19 mei om 12.00 uur.
  2. Moet mijn kind alle dagen meedoen of is het ook mogelijk maar 1 of 2 dagen mee te doen? Mag ik dan zelf kiezen welke dagen?
   • U geeft uw kind op voor het gehele GW-Jeugdkamp. We hanteren 1 bedrag voor het kamp, geen onderscheid naar aantal dagen. Is uw zoon/dochter niet in de gelegenheid 1 van de dagen mee te doen kunt u dat ten tijde van het kamp doorgeven, maar u kunt uw kind niet voor slechts een deel van dit GW-Jeugdkamp aanmelden.
  3. Is het kamp met of zonder overnachting? Moet mijn kind blijven slapen?
   • Het jeugdkamp is met overnachting. De kinderen overnachten met het eigen team in een tent, inclusief de begeleidende ouder(s). Het kan zijn dat meerdere teams in een tent overnachten. Vindt uw kind het spannend om te overnachten dan wordt er altijd wel een oplossing gevonden!
  4. Wat is het programma van het kamp? Zijn de aanvangstijden al bekend? En hoe laat mag ik mijn kind ophalen?
   • U mag uw kind op woensdag of vrijdag om 17.00 uur bij het clubhuis van Graaf Willem brengen, en uw kind op vrijdag of zondag weer om 12.00 uur ophalen.

    Tijdens het kamp is er een stevig programma met heel veel activiteiten. Natuurlijk voetbal, voetbal en nog eens voetbal, maar ook gaan we de duinen in, en doen we andere spelletjes op de voetbalvelden. Niemand hoeft zich te vervelen!

  5. Wanneer en hoe kan ik mijn kind opgeven voor het kamp?
   • U kunt uw kind opgeven voor het GW-Jeugdkamp in de Graffa-webshop. Bij aanmelden kunt u ook direct de betaling voor het kamp afronden.

    Voor de organisatie van de kampen is het belangrijk dat we vroegtijdig weten hoeveel kinderen mee zullen doen. In de reguliere GW-nieuwsbrieven tot de start van de kampen houden we u op de hoogte!

  6. Door wie wordt het kamp begeleid? En kan ik als ouder ook meehelpen?
   • Het GW-Jeugdkamp wordt in 2023 voor de aller, aller, allerlaatste keer begeleid door Gerard! Des te meer reden om er een geweldig feest van te maken! Zeker kunt u als ouder meehelpen! Sterker nog, naast een geweldig team GW-vrijwilligers, hebben we ook ouders nodig! Per team hebben we minimaal 1 begeleider nodig die ook blijft slapen.

    Voor het overzicht en de continuïteit is het fijn als er het hele kamp dezelfde ouder(s) aanwezig kan zijn. De kosten voor de meehelpende ouder(s) bedragen 25 euro voor eten en drinken.

  7. Wat zijn de kosten van het kamp voor mijn kind?
   • De kosten zijn 99 euro per kind.
  8. Wat moet mijn kind meenemen naar het kamp?
   • Hier het inpaklijstje: goed humeur, goede zangstem, een tandenborstel en tandpasta, een matje of luchtbed met slaapzak, een zaklamp, kleren die heel vies mogen worden, je voetbalspullen en alles wat je verder nodig hebt om lekker te slapen!

    We vinden het fijn als de mobiele telefoons thuis blijven, en snoep, chips, frisdrank meenemen is uit den boze. We verzorgen eten, drinken en tussendoortjes voor de kamp-deelnemers.

  9. Bij wie moet ik zijn voor nog meer antwoorden op al mijn vragen?