• Voetbalkampen

  Tot aan de zomervakantie wordt voor onze jeugd tweemaal een kamp georganiseerd. Het mei-vakantie-kamp en het GW-Jeugdkamp. In deze nieuwsflits vind je antwoorden op alle vragen over de beide kampen.

  Het mei-vakantie-kamp is van 1-5 mei; de kinderen kunnen 3 of 5 dagen meedoen. De GW-Jeugdkampen zijn van woensdag 17 – vrijdag 19 mei en van vrijdag 19 mei – zondag 21 mei. Let op: dit zijn de laatste kampen van Gerard…

  In de Graffa-webshop kun je je nu aanmelden voor het meikamp! De aanmelding voor het GW-Jeugdkamp volgt later.

  Goed om te weten: tijdens de eerste en laatste week van de zomervakantie organiseren we ook nog kampen! Die informatie volgt in juni.

 • Mei-kamp

  1. Wanneer vindt het kamp plaats? Voor wie is het meikamp?
   • Het mei-kamp vindt plaats van maandag 1 tot en met vrijdag 5 mei. Alle kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich opgeven voor het meikamp!
  2. Moet mijn kind alle dagen meedoen of is het ook mogelijk maar 1 of 2 dagen mee te doen? Mag ik dan zelf kiezen welke dagen?
   • Er zijn twee mogelijkheden. Uw kind komt de hele week (ma-vrij), of uw kind komt alleen van maandag tot en met woensdag. Het is niet mogelijk om andere combinaties te kiezen omdat het dan voor de begeleiding en organisatie te onoverzichtelijk is.
  3. Is het kamp met of zonder overnachting?
   • Het meikamp is zonder slapen. De Graaf Willem Jeugdkampen zijn wel met slapen.
  4. Wat is het programma van het kamp? Zijn de aanvangstijden al bekend? En hoe laat mag ik mijn kind ophalen?
   • Het programma wordt in de aanloop naar het kamp bekend, maar het draait natuurlijk wel om voetballen, spelletjes en samen de duinen in! De tijden van het mei-kamp zijn elke dag hetzelfde: we beginnen om 09.00 uur en uw mag uw zoon/dochter om 16.00 uur weer ophalen.
  5. Wanneer kan ik mijn kind opgeven voor het kamp? En hoe kan ik mijn kind opgeven?
   • Vanaf vandaag kunt u uw zoon/dochter aanmelden voor het meikamp. Dit kan via de Graffa-webshop. Bij aanmelden vindt ook direct de betaling plaats. Kijkt u goed voor welke van de twee opties u uw kind aanmeldt: voor 3 of voor 5 dagen!
  6. Door wie wordt het kamp begeleid? En kan ik als ouder ook meehelpen?
   • Het meikamp wordt begeleid door Patrick Vrolijk en Ruud Bierens. Tevens zullen een aantal jeugdspelers van de club helpen met begeleiden. Ouders hoeven niet te helpen bij het meikamp!
  7. Wat zijn de kosten van het kamp voor mijn kind?
   • Als uw kind van maandag tot en met vrijdag meedoet zijn de kosten 200 euro. Als uw kind maandag tot en met woensdag meedoet vragen wij een bijdrage van 150 euro. Bij aanmelden via de webshop kunt u de betaling direct afhandelen.
  8. Wat moet mijn kind meenemen naar het kamp?
   • De tussendoortjes en drinken voor de kinderen wordt geregeld door de club. Dus vooral vrolijkheid en voetbal-kleren.
  9. Bij wie moet ik zijn voor nog meer antwoorden op al mijn vragen?
 • GW-Jeugdkamp

  1. Wanneer vindt het Graaf Willem Jeugdkamp plaats? Voor wie zijn deze jeugdkampen?
   • We hebben twee GW-jeugdkampen aan het einde van het seizoen.
    • Voor alle teams onder 8, 9 en 10, en voor de MO11-2 organiseren we het kamp van woensdag 17 mei, 17.00 uur tot en met vrijdag 19 mei om 12.00 uur.
    • Voor alle teams onder 11, 12 en 13 is het kamp van vrijdag 19 mei vanaf 17.00 uur (eten op de club) tot en met zondag 21 mei om 12.00 uur.
  2. Moet mijn kind alle dagen meedoen of is het ook mogelijk maar 1 of 2 dagen mee te doen? Mag ik dan zelf kiezen welke dagen?
   • U geeft uw kind op voor het gehele GW-Jeugdkamp. We hanteren 1 bedrag voor het kamp, geen onderscheid naar aantal dagen. Is uw zoon/dochter niet in de gelegenheid 1 van de dagen mee te doen kunt u dat ten tijde van het kamp doorgeven, maar u kunt uw kind niet voor slechts een deel van dit GW-Jeugdkamp aanmelden.
  3. Is het kamp met of zonder overnachting? Moet mijn kind blijven slapen?
   • Het jeugdkamp is met overnachting. De kinderen overnachten met het eigen team in een tent, inclusief de begeleidende ouder(s). Het kan zijn dat meerdere teams in een tent overnachten. Vindt uw kind het spannend om te overnachten dan wordt er altijd wel een oplossing gevonden!
  4. Wat is het programma van het kamp? Zijn de aanvangstijden al bekend? En hoe laat mag ik mijn kind ophalen?
   • U mag uw kind op woensdag of vrijdag om 17.00 uur bij het clubhuis van Graaf Willem brengen, en uw kind op vrijdag of zondag weer om 12.00 uur ophalen.

    Tijdens het kamp is er een stevig programma met heel veel activiteiten. Natuurlijk voetbal, voetbal en nog eens voetbal, maar ook gaan we de duinen in, en doen we andere spelletjes op de voetbalvelden. Niemand hoeft zich te vervelen!

  5. Wanneer en hoe kan ik mijn kind opgeven voor het kamp?
   • Op dit moment kunt u uw kind opgeven voor het meikamp van Graaf Willem op de website, in de Graffa-webshop.. Zeer binnenkort zullen we daar ook het aanmeldformulier voor het GW-Jeugdkamp opnemen. Bij aanmelden kunt u ook direct de betaling voor het kamp afronden.

    Voor de organisatie van de kampen is het belangrijk dat we vroegtijdig weten hoeveel kinderen mee zullen doen. In de reguliere GW-nieuwsbrieven tot de start van de kampen houden we u op de hoogte!

  6. Door wie wordt het kamp begeleid? En kan ik als ouder ook meehelpen?
   • Het GW-Jeugdkamp wordt in 2023 voor de aller, aller, allerlaatste keer begeleid door Gerard! Des te meer reden om er een geweldig feest van te maken!

    Zeker kunt u als ouder meehelpen! Sterker nog, naast een geweldig team GW-vrijwilligers, hebben we ook ouders nodig! Per team hebben we minimaal 1 begeleider nodig die ook blijft slapen.

    Voor het overzicht en de continuïteit is het fijn als er het hele kamp dezelfde ouder(s) aanwezig kan zijn. De kosten voor de meehelpende ouder(s) bedragen 25 euro voor eten en drinken.

  7. Wat zijn de kosten van het kamp voor mijn kind?
   • De kosten zijn 105 euro per kind.
  8. Wat moet mijn kind meenemen naar het kamp?
   • Hier het inpaklijstje: goed humeur, goede zangstem, een tandenborstel en tandpasta, een matje of luchtbed met slaapzak, een zaklamp, kleren die heel vies mogen worden, je voetbalspullen en alles wat je verder nodig hebt om lekker te slapen!

    We vinden het fijn als de mobiele telefoons thuis blijven, en snoep, chips, frisdrank meenemen is uit den boze. We verzorgen eten, drinken en tussendoortjes voor de kamp-deelnemers.

  9. Bij wie moet ik zijn voor nog meer antwoorden op al mijn vragen?