• Over bardienst

    Lid zijn van Graaf Willem betekent samen de club draaiende houden. Daarom hoort naast het betalen van contributie ook het draaien van een bardienst erbij. Het is een waardevolle én vaak gezellige manier om een steentje bij te dragen.

    KLIK HIER VOOR HET BARROOSTER!

    Zo werkt het:

    • Elk team staat ongeveer 2 à 3 keer per jaar ingeroosterd.
    • Het barrooster wordt via de LijnCo’s gedeeld met de teamleiders. Zij plannen de bardiensten in met de ouders/verzorgers van het team. Let op: er wordt geen herinnering gestuurd, dus leg je bardienst meteen vast.
    • Per bardienst zijn minimaal 2 (liefst 3) ouders/verzorgers nodig. Stem dit goed met elkaar af.
    • Het rooster houdt geen rekening met de uit- of thuiswedstrijden van je eigen team.
    • We plannen zo vroeg en duidelijk mogelijk, zodat iedereen tijdig weet waar hij of zij aan toe is.
    • Kinderen mogen niet helpen.
    • Samen maken we de vereniging. Achter de bar ontmoet je elkaar, draag je bij aan de sfeer én aan de clubcultuur van Graaf Willem.

    Vaker achter de bar? Dat kan!

    Vind jij bardienst ook altijd zo gezellig? Overweeg dan om je aan te sluiten bij de Horecacommissie.

    Als horecacoördinator zorg je dat de bar en keuken goed draaien en maak je deel uit van de Horecacommissie – ook wel HOCO genoemd. Je maakt anderen wegwijs, springt bij waar nodig en zorgt dat iedereen wordt voorzien van iets lekkers. Je werkt samen met een gezellig team en bent een centrale, gewaardeerde kracht in het clubhuis. Horeca-ervaring is niet nodig, enthousiasme wél!

    Stuur een mailtje naar vrijwilliger@graafwillem.nl.