• Mini-voetbalinformatie

  Denk je dat je voetballen leuk vindt, ben je geboren in 2015 of 2016 en ben je een meisje of een jongen, dan kun je bij Graaf Willem II-VAC vanaf 1 september op woensdagmiddag van 15.15 tot 16.15 komen voetballen. Sfeer, gezamenlijkheid en gelijkwaardigheid zijn de kernwoorden van het minivoetbal. En natuurlijk plezier, heel veel plezier, iedere training weer.

  Algemeen
  Graaf Willem II-VAC is een vereniging met een duidelijk eigen karakter, waar gezelligheid en sportiviteit worden gecombineerd, waar waarden en normen worden hooggehouden en plezier hoog in het vaandel staat. Met ruim 60 jeugdteams behoort Graaf Willem tot één van de grootste voetbalverenigingen van Den Haag en Wassenaar. Om deze jeugdomvang in goede banen te leiden hebben we een bijna professionele organisatie ingericht met een veelheid aan vrijwilligers. Kinderen leren spelenderwijs hoe het is om deel uit maken van een groep en van een club. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor ouders die dat voor het eerst gaan meemaken.

  Het Mini-voetbal in de praktijk
  In het seizoen 2021-2022 zijn meiden en jongens geboren in de jaren 2015 en 2016 van harte welkom. De kinderen worden, naar leeftijd, verdeeld in groepen van 10 tot 12 kinderen en worden begeleid door enthousiaste ouders of oudere jeugdleden van de club. Kinderen verschillen onderling sterk. Daar waar de één bij de eerste keer fluitend het veld op zal lopen, zal een ander daar wat meer tijd voor nodig hebben. Die tijd krijg je ook, omdat je het bij ons gewoon een paar keer mag proberen om na te gaan of je het leuk vindt. Wij raden ouders aan om, wanneer de kleine echt geen zin en dus geen plezier heeft, een half jaar of een jaar te wachten.  Soms is het weer zo slecht, dat besloten wordt het minivoetbal af te gelasten. Wanneer u daarover twijfelt raadpleeg dan de website. Op de homepage staat een kader getiteld 'Rogge online'. Daar staat tijdig of het doorgaat ja of nee. Als er niets staat gaat het door. Tijdens de minitraining heeft iedereen een bal van de club. Graaf Willem kleding is niet verplicht, maar de meeste kinderen vinden het wel cool om in een echte outfit te lopen.

  Verdere informatie

  Wanneer je na 2 proeftrainingen lid wordt dan zijn de kosten €150,00 per seizoen +  eenmalig inschrijfgeld (€ 25).  Aanmelden is mogelijk via het inschrijfformulier op deze site. 

  Voor vragen over het mini voetbal kun je terecht bij hoofd opleidingen onderbouw Rick Rijkers Meinen ( 06-24896032) of bij de lijncoordinator mini's Krista van der Schatte Olivier (06-44211318/  jongstejeugd-coordinator@graafwillem.nl )