• Graaf Willem is trots en dankbaar dat veel bedrijven en organisaties zich aan de club willen verbinden als sponsor. Veel van de huidige sponsoren van de vereniging zijn een overeenkomst aangegaan, niet alleen om hun eigen naamsbekendheid te vergroten en maatschappelijke betrokkenheid te tonen, maar vooral ook omdat ze de vereniging en haar leden een warm hart toedragen.

  Graaf Willem, een investering waard

  Graaf Willem is een familievereniging. Een familievereniging met ambitie. Het is prachtig gelegen en uitstekend zichtbaar vanaf de Landscheidingsweg waar dagelijkse een groot deel van forenzend Den Haag voorbij trekt. Het ligt op een complex waar wekelijks 4000 sporters met in hun kielzog een veelvoud aan familie en vrienden komen voetballen, hockeyen en golfen. Graaf Willem is een financieel gezonde club waar meer dan 800 jeugdleden en 300 senioren wekelijks op 2 kunstgrasvelden en 3 grasvelden voetballen. Een club van prestatie & familie die de moeite waard is om in welke vorm dan ook in te investeren.

  Sponsormogelijkheden voor u

  Natuurlijk kiezen diverse leden van de club voor sponsoring vanuit liefde voor de club. Er zijn ook diverse ondernemers en bedrijven die, aanvullend, kiezen voor sponsoring omdat de club een belangrijke en groeiende doelgroep vormt. De club waardeert elke vorm van sponsoring want sponsoren zijn onmisbaar voor het functioneren van een sportclub. Wij proberen samen met u de aard van de sponsoring zoveel mogelijk te laten aansluiten bij uw profiel. De club is daarbij flexibel en biedt tal van mogelijkheden en uiteenlopende activiteiten, ballen, website, reclameborden en –doeken of nieuwe maatschappelijke activiteiten. Ook teamsponsoring is mogelijk. Wilt u met de club samenwerken of (nieuwe) initiatieven ondersteunen? Laat het de sponsorcommissie weten!

  Een platform voor sponsoren: Family & Business

  Graaf Willem is een club die de moeite waard is om in te investeren. En de club investeert ook in haar sponsoren, alles passend bij een club als Graaf Willem; sfeer staat voorop, familie & prestatie staan centraal. Wij zijn trots op onze huidige sponsoren en dankbaar voor hun bijdrage aan de club. Daarom stellen we de sponsoren graag aan u voor:

  De Hoofdsponsoren:

  • Hoofdsponsor (Jeugd) Activiteiten ABR Groep B.V.
  • Hoofdsponsor Selectie (Eerste Elftal) Bakker & Luyt Caminada

  Sponsoroverzicht

  Er zijn heel veel sponsoren die op uiteenlopende manieren een voor de club onmisbare bijdrage leveren. Klik op lees verder om het complete sponsoroverzicht te zien.

  Heeft u interesse om aan te sluiten bij onze sponsorfamilie “Family & business” neem dan contact op met het bestuur of de sponsorcommissie:

  sponsorcommissie@graafwillem.nl.

  Lees verder: Sponsoroverzicht