• ZATERDAG SELECTIE: WAT EEN PRACHTIG SEIZOEN Helaas geen slagroom op het toetje

  22 jun 2022
 • De corona periode van heel 2020 en begin 2021 heeft voor ons als vereniging één groot voordeel gehad, namelijk dat de zaterdag 1 selectie en de op dat moment Onder19-1 samen konden trainen. Daar ontstond een band. Dat heeft er in geresulteerd dat we afgelopen seizoen voor het eerst een volwaardig Onder23 team konden inschrijven (in de 4e divisie), omdat iedereen van de Onder19 ook dit seizoen bleef. Daarnaast konden we met de selectie van zaterdag 1, die voltallig was gebleven, een gooi gaan doen naar het kampioenschap c.q. promotie in de vierde klasse E.

  Het werd een prachtig seizoen, maar helaas op het eind niet met de slagroom op het toetje voor zaterdag 1.

  De Onder23, onder de bezielende leiding van Arjan en met begeleiding door Edwin Evenhuis en Rick Kusters, presteerde uitstekend. Het team voetbalde prima, leverde op diverse momenten spelers voor het eerste elftal en draaide goed mee in de kop van de competitie. Een geweldig seizoen leverde in de op een na laatste wedstrijd tegen Nootdorp, met een 13-1 overwinning, de promotie op naar de 3e Divisie. Wat een topprestatie in het eerste seizoen van dit team!

  Ook Zaterdag1 had een ontzettend goed seizoen. Het eerste, met Jan de Jong aan het roer en begeleiding van onder andere Bart Caminada en Harry Rietveld, heeft na een ijzersterke start, waarin de nacompetitie in de eerste periode net niet kon worden bemachtigd, een wat matiger middenstuk en perfect slot van de competitie gekend. Aan het eind van het seizoen mochten we daardoor mee strijden voor promotie naar de 3e klasse. Nadat de eerste wedstrijd ruim werd gewonnen, werd helaas de tweede wedstrijd van de 3 die te gaan waren verloren. Uiteraard was dat een zuur slot voor alle betrokkenen, voor Jan, de spelers en de staf, maar ook voor ons als vereniging.

  Over het geheel mogen we met de gehele selectie heel erg trots op wat het afgelopen seizoen bereikt is. Met twee hechte teams, groepen vrienden die erg goed kunnen voetballen, met een uitstekende sfeer en heel veel passie en ambitie is het gelukt om een geweldige prestatie neer te zetten: we staan met recht echt weer op de kaart! De dank gaat uit naar jullie allen en we gaan vol goede moed op naar een heel erg mooi volgend seizoen!

  Het bestuur