• ZATERDAG 1 OP RAND VAN KAMPIOENSCHAP!! KOM ZATERDAG 20-5!!

    15 mei 2023
  • Wow, wat was het afgelopen zaterdag 13 mei een prachtige middag! Ons eerste elftal won overtuigend met 6-1 uit bij SEV en onze directe concurrent, de Zwervers, verloor met 4-1 bij Zoetermeer! Dat laatste bleek een half uur na afloop van onze wedstrijd, omdat hun wedstrijd nu eenmaal later was begonnen. De verschillende ‘hotlines’ met toeschouwers bij die wedstrijd bevestigden dat scoreverloop en oh, wat was dat een heerlijk bericht!

  • Dat alles betekent dat wij met nog 2 wedstrijden te gaan 5 punten voorsprong hebben en een positief doelsaldo ten opzichte van de Zwervers van +30 goals. We staan, zoals in het AD ook als kop in de column werd gebruikt, ‘Op de rand van de derde klasse’.

    Zaterdag 20 mei om 14:30 uur is de laatste THUIS wedstrijd. Bij winst is Graaf Willem II-VAC, voor het eerst in 56 jaar (!!), kampioen en dan promoveren we naar de 3e klasse. Het is dus zaak dat we met zoveel mogelijk mensen ons eerste elftal komen aanmoedigen. Komt dus allen! Neem familie en vrienden mee, toeters en andere geluidsmakers en laten we hen aanmoedigen om deze unieke prestatie te bereiken!

    TOT ZATERDAG!