• Zaterdag 1 heeft de 3e plaats in zicht met recht op nacompetitie. Kom allen op zaterdag 28 mei om 14.30 uur op de Roggewoning ons 1e team naar de overwinning schreeuwen, springen en aanmoedigen! De laatste weken waren de wedstrijden van ons vlaggenschip met recht spannend te noemen. Ajax kende in de laatste maanden ook dergelijke wedstrijden: voetballend vaak beter, achter komen in de eerste helft en vervolgens bij voorkeur aan het eind van de wedstrijd alsnog de winnende goal maken: je zou kunnen zeggen dat het een kwaliteit is, maar …..

    Voor het publiek (en ongetwijfeld ook voor de spelers) niet altijd goed voor de zenuwen. Op deze wijze werden de laatste twee wedstrijden tegen Semper Altius (2-1) en de Ster (3-4) vlak voor sluitingstijd gewonnen. Het is ongemeen spannend bovenin de 4e klasse E, zoals in de stand is te zien. De 3e plaats geeft recht op de nacompetitie en op basis van het aantal verliespunten ‘hebben we het in eigen hand’, zoals ze dan altijd zeggen. Daarbij kan ons eerste elftal ALLE STEUN VAN JULLIE gebruiken, dus kom ze vooral aanmoedigen, het is echt ontzettend leuk en spannend om te zien en ze naar de overwinningen te helpen.

    Bij het schrijven van deze nieuwsbrief staat voor woensdagavond 25 mei voor zaterdag 1 de tweede helft tegen RAS op het programma (uit om 20.00 uur). Bij een eerdere avondwedstrijd viel in de pauze een deel van de veldverlichting uit. De wedstrijd is woensdag alsnog afgerond. De uitslag… 2-1 gewonnen!!

    Zaterdag 28 mei wordt om 14:30 uur thuis gespeeld tegen HPSV 1 om daarna de laatste wedstrijd van de reguliere competitie te spelen op zaterdag 4 juni om 14:30 uur uit bij REMO. Wij zijn er van overtuigd dat onze spelers het maximale aan inspanning en strijd zullen leveren om deze plek voor de nacompetitie te halen. Jullie steun daarbij zou echt geweldig zijn, dus kom kijken en hen aanmoedigen!

    Wij wensen Jan, de staf en de spelers enorm veel succes toe!