• Na 3x uitstel van de wedstrijd (1x regen, 2x coronamaatregelen) kan de laatste wedstrijd van de wintercompetitie van Graaf Willem MO15-2 uit tegen Forum Sport MO15-2 eindelijk doorgaan op 19 februari 2022. Gelijkspel is voldoende om winterkampioen te worden.

Forum sport begint goed met de aftrap en start met een goede aanval, maar de verdediging bestaande uit Tessel, Ieke, Louise en Floortje letten goed op en zetten de tegenstander buitenspel.
    Eerst mooie aanval van Graaf Willem is in de 5e minuut: captain Hannelore schiet op doel met een geweldige redding van de keeper van Forum. Graaf Willem is dominant: er is geweldig tiki taka voetbal van de verdedigers met middenvelders Lola, Mahaut, Sep, Nicky & Hannelore met spits Roos. Meerdere schoten op doel volgen door Hannelore, Roos, Mahaut, Lola, Louise en Sep met goede reddingen van de Forum keeper. De aanvallen van Forum stranden continu op de sterke verdediging in combinatie met het goede samenspel met invalkeeper Imke. Schrikmoment in de 23e minuut: Forum Sport heeft plots een schot vanuit 20 meter op het lege doel van Graaf Willem: de bal lijkt er in te gaan rollen, maar Louise sprint op hoge snelheid naar achteren en voorkomt op nog geen 1 meter van de doellijn een doelpunt.

In de 24e minuut komen Nalini, Maeve, Fleur en Suze het veld in voor Nicky, Lola, Floortje en Roos. Graaf Willem voert de druk op Forum verder op met 3 schoten op doel van Hannelore en Suze. In de 27e minuut is het dan eindelijk raak: na een geweldige opbouw vanuit achter is het Fleur, die een assist geeft aan Suze. Suze schiet de bal in het net: 0-1! Graaf Willem valt verder aan met schoten van Mahaut, en Hannelore. Ondertussen stranden de spaarzame aanvallen van Forum bij Tessel, Ieke, Louise, Nalini en Imke. Het is de 33e minuut: Mahaut geeft een assist aan Suze: 0-2. In de 1e minuut van de extra tijd: na een assist van Hannelore, hattrick van Suze! Ruststand: 0-3.

Graaf Willem trapt af in de 2e helft (Floortje is ingevallen voor Nalini). Graaf Willem blijft aanvallen met 4 schoten op doel door Suze en Fleur. In de 48e minuut komen Lola (vervangend captain), Nalini, Nicky en Roos weer het veld in voor Sep, Hannelore, Mahaut en Floortje. Er volgen in totaal 10 schoten op het doel van Forum door Fleur, Maeve, Lola, Louise, Roos en Suze. In de 69e minuut komt teamcaptain Hannelore terug het veld in. Na een net naast geschoten schot door Suze is het in de 70e minuut doeltrap voor Forum. Suze onderschept de doeltrap en schiet beheerst de bal in het doel. Einde wedstrijd 0-4!

Graaf Willem MO15-2 is winterkampioen met 30 punten uit 11 wedstrijden, 45 doelpunten voor en 6 doelpunten tegen!