• In de eerste nieuwsbrief van dit seizoen hebben we het al aangekondigd: de nieuwe mogelijkheid om de wedstrijdbal van een thuiswedstrijd van het eerste elftal te sponsoren. Voor de wedstrijd van zaterdag aanstaande tegen DWO 1 hebben we weer een balsponsor: Jos de Jongh. De zoon van Jos, Robbert, heeft jaren bij DSO in Zoetermeer gevoetbald, waardoor Jos juist tegen DWO graag de balsponsor wilde zijn. We laten Jos zelf aan het woord.

    “Sinds een paar jaar volg ik weer wekelijks ons eerste elftal. Met heel veel plezier bezoek ik zo veel mogelijk de uit- en thuiswedstrijden en geniet vaak van de manier waarop dit team onder leiding van Jan de Jong speelt. Het absolute hoogtepunt was natuurlijk het kampioenschap van afgelopen seizoen. Toen Eppe mij als lid van de “harde kern” vroeg of ik eventueel balsponsor wilde worden, vond ik dat gelijk een goed idee. Veel succes zaterdag tegen DWO!”

    Iedereen die geïnteresseerd is om ook een bal voor een thuiswedstrijd van het eerste elftal te sponseren, die kan dat kenbaar maken aan sponsorcommissie@graafwillem.nl. Dan nemen wij daarna contact met je op.

    Zaterdag 18 november, 14:30 uur, Graaf Willem II VAC 1 – DWO 1. Tot dan!

    De sponsorcommissie