• Wedstrijdbal voor Zaterdag 1 door Bella Schoonmaak

  2 nov 2023
 • In de eerste nieuwsbrief hebben we het al aangekondigd, de nieuwe mogelijkheid om de wedstrijdbal van een thuiswedstrijd van het eerste elftal te sponseren. Voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag van ons eerste elftal tegen Duindorp 1 hebben we weer een balsponsor: Bella Schoonmaak. We laten Léon Borsboom zelf aan het woord.

  “Waarom Bella Schoonmaak BV de balsponsor is van deze week? Als voetballiefhebber en steeds actief voetballer bij de veteranen van Blauw-Zwart kwam ik op jullie website en zag ik de oproep voor een ‘balsponsor’. Ik wilde graag een bal sponsoren bij de wedstrijd van Graaf Willem tegen Blauw-Zwart een paar weken geleden, maar deze was al vergeven. Ik liet me hierdoor niet uit het veld slaan en heb toen toegezegd de volgende wedstrijdbal te sponsoren, die voor de wedstrijd van Graaf Willem tegen Duindorp. Uiteraard doe ik dit voor jullie mooie club, maar ook omdat mijn roots liggen op de Waalsdorperlaan bij Duindigt, waar Bella Schoonmaak 40 jaar geleden is ontstaan. Omdat vele familieleden bij Graaf Willem hebben gevoetbald (o.a. Ton Borsboom en Ton Ammerlaan) volg ik jullie club al jaren. Vooral de laatste jaren, omdat Martin Abbenhuis mijn oude schoolgenoot is en ik met Jan de Jong jr. bij Blauw-Zwart gevoetbald heb (mijn voetbalkwaliteiten waren iets minder). Ik hoop op een mooie wedstrijd met veel goals en wens iedereen een leuke voetbalmiddag toe. Léon Borsboom”

  Iedereen die geïnteresseerd is om ook een bal voor een thuiswedstrijd van het eerste elftal te sponseren, die kan dat kenbaar maken aan sponsorcommissie@graafwillem.nl. Dan nemen wij daarna contact met je op.

  Zaterdag 4 november, 14:30 uur, Graaf Willem II VAC 1 – Duindorp 1. Tot dan!

  De sponsorcommissie