• WE MOGEN WEER MEER! Nieuwe trainingsschema’s vanaf maandag 17 januari 2022

  16 jan 2022
 • Het kabinet heeft na de eerdere versoepeling voor het buitensporten van de jeugd vanaf dinsdag 11 januari tijdens de persconferentie van 14 januari een verdere versoepeling aangekondigd vanaf zaterdag 15 januari voor (bijna) alle voetbalactiviteiten. Er mag weer door iedereen worden getraind, zonder beperkingen in tijd en dus kunnen we weer terug naar het trainingsschema van voor de avond lockdown. Ook mogen onderlinge wedstrijden binnen de eigen club worden gespeeld. Daar zijn we voor de jeugd afgelopen zaterdag 15 januari al mee begonnen en dat breiden we uit vanaf zaterdag 22 januari.

  Het trainingsschema voor de jeugd vanaf maandag 17 januari tref je hier aan, het trainingsschema voor de senioren vanaf maandag 17 januari staat hier.

  Voor de buitensport blijft nog een paar beperkingen van kracht:

  • Het clubgebouw is alleen geopend voor afhalen. Na het afhalen moet men direct weer naar buiten. Binnen is een mondkapje verplicht. Een corona toegangsbewijs is hiervoor niet nodig. Voor afhaal is vanwege de doorstroom de terrasingang onder de luifel geopend en moet het clubgebouw aan de achterzijde worden verlaten.
  • Een corona toegangsbewijs is wel nodig voor het gebruik van de kleedkamers en de toiletten. Hiervoor dient de hoofdingang te worden gebruikt.
  • Wedstrijden mogen alleen nog onderling binnen het eigen clubverband worden gespeeld.
  • Publiek mag nog niet naar de wedstrijden komen kijken. Ouders wordt gevraagd op het parkeerterrein te wachten.

  We zijn erg blij dat we weer terug kunnen naar volledig trainen en onderlinge wedstrijden. Net als iedereen kijken we uiteraard erg uit naar ook die laatste stappen van versoepelingen, waarbij publiek weer welkom is en ook wedstrijden in competitieverband weer mogen worden hervat. Nu gaat eerst alle energie in het organiseren van de trainingen en onderlinge wedstrijden.