€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Helaas vervalt de keeperstraining op dinsdag van 18.30-19.30u (dus alleen het tweede uur!) voor de rest van het seizoen. Gelukkig is dat nog maar drie weken, maar vervelend is het, dat begrijpen we. Excuus voor de keepers die het betreft (Corné, Hidde, Severin, Nienke, Tim, Flynn, Bjorn, Alex en Stach).

22 mei vervalt ook het eerste uur ivm een toernooi.

SKVGW 555x295

 

Competitieteams
Graaf Willem heeft senioren teams op zaterdag (hiervoor geldt een stop vanwege het grote aantal jeugdteams op die speeldag) en op zondag.

Speeldag: Zaterdag
1 team Senioren (18+)
2 teams Veteranen (35+)
 
Speeldag: Zondag 
2 Selectie en 4 Senioren (18+) overige teams 
1 team Veteranen (35+) 

Trainingen
Om fit te blijven bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid om te trainen. De selectieteams doen dat tweemaal per week. Voor de overige senioren en veteranen is er een maal per week gelegenheid aan de conditie en de balvaardigheid te werken. Daarnaast is er nog een groep enthousiaste vaders die geen competitie willen spelen, maar wel wekelijks een balletje trappen op de Roggewoning.

Selectie Dinsdag en donderdag 20.00- tot - uur 
Overige Senioren Donderdag gelegenheid vanaf 20:00 uur 
Voetbalvaders Dinsdag 20:00 tot 21:30 uur

Donderdag is bovendien de clubavond, waar onder het genot van een drankje onder andere de geniale bewegingen en doelpunten tijdens de training en de (daarbij opgelopen) blessures worden besproken.