• Voorzitter Remi Smeets kon tijdens de fantastisch bezochte nieuwjaarsbijeenkomst bekendmaken dat de verbouwing definitief doorgaat.

    Op de valreep van 2019 naar 2020 heeft de gemeente op 23 december de club laten weten dat de gemeente Den Haag aan Graaf Willem een subsidie zal verlenen voor de renovatie en uitbreiding van het clubgebouw. Een fantastisch bericht na jaren van inzet door de nieuwbouwcommissie. De nieuwbouwcommissie onder voorzitterschap van Louk Borsboom werd dan ook bedankt door de voorzitter. Naast Louk Borsboom zijn Marc Klunhaar, Theo Luijten en Marcel Steeneke vanuit het bestuur, de drijvende krachten achter de nieuwbouwplannen. Uiteraard werd ook de vaste architect van de vereniging, Peter van der Putte, bedankt voor al zijn inspanningen tot nu toe.

    De bouwcommissie heeft in samenspraak met het bestuur gelijk doorgepakt. Het contract met de aannemer is intussen getekend. De werkzaamheden zullen, afhankelijk van het weer, rond maart/april starten. Zodra er meer bekend is, zullen de leden uiteraard geïnformeerd worden.