• Hoewel het pas 3 weken geleden is dat ik je informeerde over de stand van zaken, lijkt het veel langer geleden. Er is ook zoveel gebeurd.

  Zo hebben wij het na de aankondigingen van het kabinet in 3 stappen weer mogelijk kunnen maken dat alle leden een balletje kunnen trappen. Op woensdag 29 april ging de jeugd t/m 12 jaar weer van start, een week later gevolgd door de jeugd van 13-18 jaar en sinds eergisteren mogen ook de senioren weer een balletje trappen. De voorwaarden waaronder dit kan, staan elders op de site.

  Heel veel dank aan de Hoofden Opleiding, onze materiaalman, de communicatiemensen en alle anderen die ervoor gezorgd hebben dat dit op zo’n korte termijn mogelijk was. Maar ook aan de ouders die zich keurig aan de afspraken houden. Echt fijn dat jullie meewerken. En tot slot de gemeente Den Haag die met grote vaart onze plannen heeft beoordeeld en goedgekeurd!

  Uiteraard volgen wij de verdere berichten van de regering, NOC/NSF en KNVB nauwlettend en zullen wij daar waar nodig zaken aanpassen. Maar wat kijk ik uit naar weer een lekker potje voetbal in september.

  Alles rond de nieuwbouw loopt momenteel op schema. De eerste contouren van hoe groot het nieuwe clubhuis wordt, zijn zichtbaar. Onlangs heeft de inrichtingscommissie haar plannen aan het bestuur gepresenteerd en ik moet zeggen dat dat er geweldig uit zag. Ik hoop dat ik straks, als het zover is, nog enthousiaster word en velen met mij. Wil je nog je steentje bijdragen aan de nieuwbouw, bestel dan een steen. We hebben het eerder geformuleerde maximum intussen overschreden maar hebben in overleg met de architect en aannemer nog wat extra mogelijkheden gevonden dus doe mee en sponsor daarmee extra investeringen die wij voor de nieuwbouw kunnen doen.

  Wat er ook goed uit ziet is het bouwen van een nieuw eerste elftal. Er zijn intussen zoveel aanmeldingen binnen dat wij kunnen zeggen dat onze doelstelling op dat vlak gehaald is. Ook de hele staf om het eerste is ingevuld, op een grensrechter na. Ik heb er vertrouwen in dat Jan de Jong Jr. een hecht team weet te smeden dat bovenin de 4e klasse gaat meedraaien.

  Er wordt ook gewerkt aan een nieuw Dames 1 op zaterdag. Dat is nog niet helemaal rond maar ik hoop je daar volgende keer ook positief over te kunnen berichten.

  Het bestuur is verder druk met de voorbereidingen om het huidige seizoen goed af te sluiten en het volgende uitstekend te beginnen. Ook daarover volgende keer meer.

  Remi Smeets
  Voorzitter