• Beste leden,

  Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het seizoen 2021-2022 en dus mijn laatste bericht aan jullie.
  Daarmee komt een einde aan een heel lang gerekt seizoen. Tijdens de laatste bestuursvergadering bespraken wij dat het gevoel bestaat dat een hoop leden, vrijwilligers, maar ook wij zelf, de 2 maanden corona stop van eind 2021, qua energie niveau nooit helemaal te boven zijn gekomen. Daarom ben ik ook blij dat wij het seizoen in veel opzichten goed hebben kunnen afsluiten.

  Het afgelopen seizoen hebben gelukkig alle teams een volledig programma kunnen spelen. Sommige teams hadden een ongelukkig seizoen maar gelukkig waren er vaker kampioenschappen en promoties te vieren met als laatste de JO15-1 die afgelopen zaterdag kampioen werden. Gefeliciteerd!

  De ALV van 7 juli aanstaande is voorbereid. Wij leggen daar verantwoording af over het afgelopen seizoen en kijken vooruit naar het volgende. Ik nodig iedereen van harte uit om op 7 juli aanwezig te zijn.

  Na het tellen van alle aan- en afmeldingen aan het einde van een seizoen, staat de teller op circa min 50 leden. Dat is niet iets om zenuwachtig van te worden want de ervaring leert dat dit aantal zich vaak nog aan het begin van het nieuwe seizoen aanmeldt. We kunnen dus stellen dat de vereniging ook volgend seizoen ongeveer uit 1100 leden zal bestaan en dat is goed voor de plannen die wij hebben. Die plannen worden toegelicht tijdens de ALV.

  Graaf Willem kan niet zonder vrijwilligers. Zonder andere vrijwillgers tekort te willen doen, wil ik twee commissies in het bijzonder bedanken. Dat doe ik omdat het twee nieuwe commissies zijn. Allereerst de scheidsrechters commissie.

  Volgens mij een unicum binnen onze vereniging. Heren, zeer veel dank voor de vele potjes die jullie hebben gefloten in de categorie O17-19 en ZAT O23, daar waar het voor sommige ouders echt (te) lastig wordt.

  Daarnaast de barcommissie en in het bijzonder de HoCo’s, voorzitter Raymond en Maarten. Zeer veel dank voor alle uren die jullie in de vereniging hebben gestoken. De nieuwe inrichting in combinatie met jullie inzet en ervaring zorgen ervoor dat er duidelijk betere resultaten worden gehaald. En het einde is nog niet in zicht.

  Wil je komend seizoen ook fluiten, HoCo (Horeca Coordinator) zijn of anderszins helpen, meld je dan aan via vrijwilliger@graafwillem.nl

  Alle vrijwilligers bedank ik met een tekst die ik ontving van iemand die jarenlang vrijwilligerswerk heeft gedaan. Hij schreef “Een vereniging is niets meer dan de liefde die wij er met z’n allen instoppen.” Mooier kan je het volgens mij niet verwoorden dus ik dank alle vrijwilligers voor de liefde die zij onze prachtige vereniging hebben gegeven!

  Ik wens je een goede zomer toe en hoop je in goede gezondheid terug zien aan het begin van seizoen 2022-2023.

  Remi Smeets