• Beste Graaf Willemer,

  Hoewel wij al ver in januari zijn, is dit pas de eerste nieuwsbrief van 2022. Als gevolg van corona mocht er in het begin van het jaar helemaal niets en was er dus ook niet zoveel te melden, vandaar. Intussen is dat anders. De kinderen mogen weer naar school en sinds afgelopen weekend kunnen ook alle trainingen weer doorgaan, dus ook voor jeugdleden van 18-19 jaar en senioren. Hopelijk komen er binnenkort nog meer versoepelingen en duurt het niet meer zo lang voordat wij ook weer competitie wedstrijden mogen gaan spelen.

  Als gevolg van corona moesten wij helaas voor het 2e jaar op rij de nieuwjaarsreceptie uitstellen. Wij denken na over een geschikt moment om degenen die per januari 2021 en 2022 een speld hadden moeten krijgen, deze alsnog te kunnen overhandigen.

  Als de 2e helft van de competitie begint, kan het goed zijn dat veel jeugdteams 1 of 2 keer op zondag gaan voetballen. Komende zomer stappen in onze regio veel verenigingen met hun 1e team over van de zondag naar de zaterdag. Dit veroorzaakt bij een behoorlijk aantal verenigingen zoveel druk op de veldcapaciteit op de zaterdag, dat zij graag met hun jeugd willen spelen op zondag. Daarom vindt er de komende maanden een test plaats hoe dat bevalt. Wij hebben ons daar als vereniging voor aangemeld.
  Uiteraard zal dit invloed hebben op diverse onderdelen en vrijwilligers van onze vereniging maar met de goede wil van iedereen, kunnen wij dit zeker oplossen.

  Verder kijkt het bestuur voorzichtig alweer naar seizoen 2022-2023. Veel dingen gaan best goed maar er is nog het nodige wat wij willen. In willekeurige volgorde: een 3e kunstgrasveld, LED verlichting langs de velden, opknappen oude kleedkamers (huidige nummers 7 t/m 14), meer senioren- en meidenteams, uitbreiding van het aantal sponsoren. Etc.etc. We zullen daarin keuzes moeten maken. Veel van hetgeen wij willen, kost geld en inzet van vrijwilligers. Beide aspecten zijn momenteel onder controle maar we hebben hiervan meer nodig om de ambities waar te maken. Dus als je zin en tijd hebt om in tijd of geld je bijdrage te leveren aan onze mooie vereniging, laat het dan weten!

  Groeten,
  Remi Smeets