• Beste Graaf Willemer,

  Seizoen 2020-2021 zit er bijna op. De jeugdtrainingen en wedstrijden in het kader van de Regiocup zijn na afgelopen weekend formeel afgelopen. De senioren trainen onderling nog even door maar die hebben dan ook heel lang niets mogen doen. Er zijn nog teams die het seizoen afsluiten met een barbecue maar ook dat zal met de schoolvakantie in zicht, niet meer heel lang duren. En dan is er even rust.

  Afgelopen seizoen waren Corona en Nieuwbouw de twee meest gehoorde woorden op de vereniging. Wat veel (ouders van jeugd)leden zich niet realiseren, is dat het best bijzonder is dat tijdens de hele coronaperiode er bij ons elke week 2 keer getraind kon worden en er elke zaterdag onderlinge wedstrijden waren. Dat is zeker niet bij alle verenigingen het geval geweest dus een groot compliment aan Ruslan, alle HO’s en trainers, maar ook de leiders die de teams begeleid hebben.

  Hetzelfde geldt voor Jan de Jong en zijn selectie. Elke week met een vrijwel volledige selectie 2 keer trainen en op zaterdag ook nog een activiteit, dat verdient een compliment. Jan en zijn staf hebben een hechte groep weten te bouwen. Hopelijk werpt dat volgend seizoen zijn vruchten af en gaan zij bovenin meedraaien in de competitie.

  Dan over naar de nieuwbouw. Daar is al vaker over geschreven maar nu de afgelopen weken de bar en keuken stukje bij beetje in gebruik zijn genomen, wordt iedereen alleen maar enthousiaster. Dus nogmaals een compliment en een groot woord van dank aan de bouwcommissie.

  Afgelopen weken heeft het bestuur de stukken voorbereid voor de ALV van 8 juli aanstaande. Wij zullen daar verantwoording afleggen over het gevoerde beleid maar ook vooruit kijken. Weet dat het bestuur je aanwezigheid op prijs stelt dus hopelijk zien wij elkaar daar.

  Verder worden de voorbereidingen getroffen voor het volgende seizoen. Kleding en ballen worden besteld, de teamindelingen voor de jeugd komen binnenkort online en ga zo maar door. En dat allemaal dankzij een grote groep vrijwilligers die zich inzet voor de vereniging.

  Hen wil ik als laatste dank zeggen. Dank voor alles wat julli allemaal doen om het bijna 1100 leden naar hun zin te maken!
  Ik spreek de wens uit, dat steeds meer mensen een bijdrage willen gaan leveren, want het is echt waar dat vele handen licht werk maken......

  Namens het bestuur wens ik je een goede zomervakantie toe. Hopelijk kom je uitgerust weer terug voor een hopelijk ongestoord seizoen 2021-2022!

  Remi Smeets
  Voorzitter