• Beste Graaf Willemer,

  Terwijl veel scholen momenteel vakantie hebben, wordt op veel sportverenigingen alweer vooruit gekeken naar het volgende seizoen.

  Hoe stellen wij de (jeugd)teams volgend seizoen samen? Hoeveel teams schrijven wij in en op welk niveau? Hoe ziet het trainingsschema eruit (jeugd en senioren)? Het zijn maar een paar van de vele vragen die door de vele vrijwilligers van onze vereniging moeten worden beantwoord.

  Ook het ogenblik waarop de velden voor groot onderhoud uit de roulatie worden genomen, is een terugkerende vraag. Deze keer is het veel lastiger om dat moment te bepalen omdat de KNVB de optie van de regiocup nog steeds open houdt en groot onderhoud normaal gesproken circa 12 weken duurt.
  Eind augustus moeten wij weer live voor het nieuwe seizoen dus dan is een regio cup t/m eind juni of zelfs in juli wel lastig.
  Verder gaan wij met een nieuwe kledingleverancier aan de slag en ook dat heeft aandacht nodig. Het geeft je hopelijk een indruk waar wij ons zoal mee bezig (moeten) houden.

  Afgelopen woensdag was ik aanwezig bij de laatste vergadering van de bouwcommissie. Na 4 jaar (!) werk, inclusief alle voorbereidingen, is het clubhuis overgedragen aan het bestuur. Ik heb de bouwcommissie, bestaande uit Anselma Zwaagstra, Theo Luijten, Marc Klunhaar, Marcel Steeneke, Rudi Damen, Peter van de Putte, onder voorzitterschap van Louk Borsboom, namens het bestuur en alle leden nog eens hartelijk bedankt. Uiteraard zullen wij dat bij de opening nog eens over doen. Bovendien zijn er nog veel meer mensen die hun steentje hebben bijgedragen maar als ik daar aan begin, vergeet ik ongetwijfeld iemand dus ik houd het bij “dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de totstandkoming van wat wel eens het mooiste clubhuis van de regio zou kunnen zijn!”

  In deze nieuwsbrief weer de nodige informatie. Lees het allemaal goed door en laat het weten als je graag een keer iets wilt lezen over een specifiek onderdeel. Wij willen je graag zo goed mogelijk op de hoogte houden.

  Lees in ieder geval ook het stukje over de club van het jaar. Het zou toch wat zijn als wij in dit bijzondere jaar in de prijzen zouden vallen…..laat je stem dus horen!

  Remi Smeets
  Voorzitter