• Ultieme wedstrijd zaterdag 1 op 11 maart om 14:30 uur thuis tegen de Zwervers. Kom aanmoedigen!

    8 mrt 2023
  • Na het behalen van het winterkampioenschap is zaterdag 1 in de tweede seizoenshelft doorgegaan met het winnen van alle wedstrijden. Ons eerste elftal is de minst gepasseerde ploeg van West II, een prestatie van formaat. Maar ook onze tegenstander zaterdag, IJVV de Zwervers heeft dit jaar alle wedstrijden gewonnen. De wedstrijd van 11 maart wordt dan ook ongekend spannend, dus kom ons eerste elftal aanmoedigen!

    Ook onze tegenstander van zaterdag heeft in 2023 al haar wedstrijden gewonnen. De stand laat zien dat wij, samen met IJVV de Zwervers, op eenzame hoogte staan in onze klasse met een verschil van 1 punt in ons voordeel. Zaterdag aanstaande is dan ook DE wedstrijd van dit komende weekend. Die status heeft de wedstrijd ook in de regio gekregen gezien de interviews voor Haaglanden Voetbal (hier te zien) met Jan de Jong jr. (de trainer), Sam Jellema (de aanvoerder) en Remi Smeets (onze voorzitter).

    Zaterdag is het zo ver: om 14:30 uur thuis op de Roggewoning, dé wedstrijd van het seizoen. Een wedstrijd die we vol vertrouwen ingaan, maar waar alle aanmoedigingen welkom bij zijn: DUS KOMT ALLEN!!! Ondersteun ons eerste op weg naar een prachtig succes dit seizoen! De hechte groep van Jan laat ontzettend goed voetbal zien, ze genieten in het veld en vertalen het in geweldige resultaten. Zaterdag kunnen ze alle steun gebruiken, dus KOM, GENIET en LAAT JE HOREN!