• Uit het bestuur: uitnodiging extra ALV op 4 oktober, de VOG en ‘wie doet wat’

  10 sep 2023
 • Uitnodiging extra ALV op 4 oktober a.s.

  In verband met het wijzigen van de statuten van de vereniging, en het vereiste aantal leden bij de besluitvorming daarover, wordt een extra ALV gehouden op woensdag 4 oktober a.s. om 19.30 uur. De wijziging van de statuten is dan het enige agendapunt naast de benoeming van een nieuwe secretaris per 1 januari a.s.
  De agenda en de stukken voor de ALV zijn hier te vinden.

  VOG voor jeugdtrainers

  Het bestuur heeft afgelopen periode in overleg met de vertrouwenspersonen de invulling van het VOG-beleid verder uitgewerkt. Met ingang van dit seizoen wordt aan alle jeugdtrainers gevraagd om een VOG te overleggen. Het aanvragen wordt vanuit de vereniging ondersteund.

  Portefeuilleverdeling bestuur

  In de ALV van 29 juni jl. is Luc Donners benoemd als bestuurslid. Dit heeft geleid tot de volgende portefeuilleverdeling binnen het bestuur: Remi Smeets (voorzitter), Eppe Nieuwenhuis (sponsoring/vicevoorzitter), Ronald van der Burg (penningmeester), Marc Kooistra (vrouwen en meiden), Toine Bouwman (activiteiten), Luuk van Luijk (secretaris), Ingela Mennema (materialen),Thomas Franz (mannen en jongens) en Marc Klunhaar (accommodatie) en Luc Donners (jeugd).
  In de komende ALV zal Hester Meninga worden voorgedragen als nieuwe secretaris met ingang van 1 januari a.s.