• In de persconferentie van het kabinet van 17 november is aangegeven dat de aangescherpte maatregelen van de voorgaande 2 weken weer zijn opgeheven, waardoor we weer teruggaan naar de maatregelen van vóór 5 november. Voor de jeugd waren die aangescherpte maatregelen niet van toepassing, waardoor als afspraken onverminderd van kracht blijven: er mogen geen ouders langs de lijn als toeschouwers (alleen leider, vlagger en scheidsrechter mogen op het complex aanwezig zijn).

 • Trainingsschema

  Het komende weekend worden voor de jongste jeugd (JO8 t/m JO10 en MO9) onderlinge toernootjes georganiseerd, zoals uit het schema van dit weekend duidelijk wordt. De overige teams spelen onderlinge wedstrijden.

  Hierbij blijft het belangrijk:

  • De site in de gaten te houden voor afgelastingen, omdat een deel van de wedstrijden op gras is gepland en we in het slechte weerseizoen zitten.
  • De site in de gaten te houden voor het meest actuele schema. Als je iets wilt plannen of wil laten aanpassen, wend je dan tot de HO uit de eigen leeftijdslijn.
  • De leiders en trainers worden verzocht om voor het plannen van oefenwedstrijden voor zaterdag 28 november uiterlijk zondag 22 november contact op te nemen met het Hoofd Opleiding van de eigen leeftijdslijn.