• Trainingsschema jeugd vanaf maandag 10 januari 2022

    6 jan 2022
  • Het kabinet heeft voor het buitensporten van de jeugd een versoepeling aangekondigd vanaf dinsdag 11 januari. Vanaf die datum mag alle jeugd tot en met 17 jaar trainen tot 20u in plaats van tot 17u. Uiteraard zijn ook wij heel erg blij met deze aanpassing, ook al is het te betreuren dat de jongens en meiden Onder19 nog niet mogen beginnen.

    Met de indeling van de trainingen gaan we weer terug naar het schema van voor de recente avond lock down, te beginnen vanaf dinsdag 11 januari. Op maandag 10 januari vinden de laatste trainingen volgens het aflopende lock down schema plaats, te weten Onder8 t/m Onder10 van 16-17 uur. De trainingen na 17 uur beginnen nog niet op maandag 10 januari. Deze zullen op de maandag wel plaatsvinden vanaf maandag 17 januari. Het trainingsschema voor de week van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari vind je hier.

    Op vrijdag 14 januari zal het trainingsschema op de site geplaatst worden dat geldt vanaf maandag 17 januari. De enige wijziging in dat schema is dat op de maandag ook tot 20 uur zal worden getraind.

    We zijn blij dat we het overgrote deel van de jeugd weer actief mogen laten trainen. We wachten verdere berichtgeving van het kabinet af en zullen daarna indien nodig met onze aanvullende berichtgeving komen. In de loop van volgende week volgt ook nadere berichtgeving over de activiteiten in de weekenden vanaf 15 januari.