• Toernooi-informatie

  Graaf Willem organiseert elk jaar een jeugdtoernooi voor de jeugd t/m O14. Ook ontvangt Graaf Willem door het jaar heen uitnodigingen voor deelname aan jeugdtoernooien waarvoor teams zich kunnen inschrijven. Wil je met je team meedoen aan een toernooi? Lees hier hoe je dit regelt.
  De teamleiders en coaches van alle Graaf Willem jeugdteams kunnen op de volgende link de actuele uitnodigingen en bevestigingen van deelname voor de verschillende toernooien zien: uitnodigingen.

  Afspraken bij toernooideelname

  Als je met je team wilt deelnemen aan één of meerdere toernooien, dan gelden de volgende regels:

  • Check of je een volledig team kunt mobiliseren op de datum/data van het toernooi(en) waaraan je met je team wilt deelnemen.
  • Geef je team op bij de organiserende club. Neem de toernooicommissie mee in de cc zodat zij op de hoogte zijn van deelname.
  • Uiteraard staat het de teamleiders van jeugdelftallen vrij om zich in te schrijven voor toernooien waarvoor Graaf Willem niet een directe uitnodiging heeft ontvangen. Wel het vriendelijke verzoek om dit te laten weten aan de toernooicoördinator met informatie over organiserende vereniging en datum.
  • Let op: Opgeven is meedoen. Zodra je deelname is bevestigd door de organiserende vereniging moet je met je team definitief deelnemen aan het toernooi. Het afmelden voor een toernooi is zeer vervelend voor een organiserende vereniging en draagt negatief bij aan de reputatie van Graaf Willem.

  Graaf Willem thuistoernooi

  In 2024 vindt het Graaf Willem toernooi plaats op 18 en 19 mei voor de jeugdelftallen t/m O14.

  Uitnodiging toernooi(en)

  Organiserende verenigingen die graag Graaf Willem teams willen uitnodigen voor een toernooi kunnen de uitnodiging sturen naar de toernooicommissie van Graaf Willem - Dank voor de uitnodiging!

  Toernooicommissie: Rogier Roelen, Krista van der Schatte Olivier & Veruschka Vreugdenhil
  toernooicoordgraafwillem@gmail.com