• Toernooi-informatie

  Toernooienoverzicht

  Klik hier voor het totale overzicht toernooien 2020.

  Jeugdtoernooien

  Graaf Willem heeft een aantal uitnodigingen voor deelname aan jeugdtoernooien ontvangen, waarvoor teams zich nu kunnen inschrijven. Wil je met je team meedoen aan een toernooi? Lees hier hoe je dit regelt.

  De leiders en coaches van alle Graaf Willem teams hebben van de toernooi coördinator een overzicht van de toernooien waar de teams aan kunnen meedoen, ontvangen.

  Hier is een actueel overzicht (LINK) te vinden van alle jeugdtoernooien waarvoor Graaf Willem uitnodigingen voor deelname heeft ontvangen. Wil je met jouw team hieraan mee doen, laat het dan via de teamleider of coach aan de toernooi coördinator weten via toernooicoordgraafwillem@gmail.com.

  Ook bij vragen of opmerkingen, kun je bij de toernooi coördinator of bij je teamleider terecht.

  Afspraken bij toernooideelname:

  Als je met je team wilt deelnemen aan één of meerdere toernooien, dan gelden de volgende regels:

  • Check of je een volledig team kunt mobiliseren op de datum/data van het toernooi/toernooien waaraan je met je team wilt deelnemen.
  • Selecteer voor de zekerheid meerdere toernooien om te voorkomen dat als een toernooi vol zit, je mogelijk geen alternatief hebt.
  • Geef je selectie van toernooien door aan de toernooi coördinator waarna deze contact opneemt met de organiserende verenigingen om een en ander te bevestigen.

  • Op het moment dat deelname is bevestigd door de organiserende vereniging laat de toernooi coördinator dat aan de betreffende leider(s) weten. Uiteraard staat het de leiders van jeugdelftallen vrij om zich in te schrijven voor toernooien waarvoor Graaf Willem niet een directe uitnodiging heeft ontvangen en die niet zijn opgenomen in het overzicht. Wel het dringende verzoek om dit te laten weten aan de toernooi coördinator met informatie over organiserende vereniging en datum.

  Let op: zodra je je selectie van toernooien hebt doorgegeven en deelname is bevestigd door de organiserende vereniging moet je met je team definitief deelnemen aan het toernooi. Het afmelden voor een toernooi is zeer vervelend voor een organiserende vereniging en draagt negatief bij aan de reputatie van Graaf Willem.

  Graaf Willem thuistoernooi

  Naar alle waarschijnlijkheid zal het dit jaar niet mogelijk zijn een Graaf Willem thuistoernooi voor de jeugdelftallen te organiseren vanwege het drukke (competitie) programma en de aanstaande nieuwbouw van ons clubhuis. We gaan er vanuit dat we volgend jaar weer een mooi thuistoernooi van.

  Mid Winter Competitie 2020

  Hier het wedstrijdschema van de MidWinterCompetitie. Houd voor de data waarop deze wedstrijden plaatsvinden de RoggeOnline in de gaten.

  Klik hier voor het wedstrijdschema (Excel bestand)