• Toernooi-informatie

  Graaf Willem ontvangt door het jaar heen uitnodigingen voor deelname aan jeugdtoernooien waarvoor teams zich kunnen inschrijven. Wil je met je team meedoen aan een toernooi? Lees hier hoe je dit regelt.

  De teamleiders en coaches van alle Graaf Willem jeugdteams kunnen op de volgende link de actuele uitnodigingen en bevestigingen van deelname voor de verschillende toernooien zien: uitnodigingen.

  Wil je met jouw team deelnemen aan een toernooi opgenomen in het overzicht, laat het dan zo spoedig mogelijk via de teamleider of coach aan de toernooicoördinator (toernooicoordgraafwillem@gmail.com).

  Ook bij vragen of opmerkingen, kun je bij de toernooicoördinator of bij je teamleider terecht.

  Afspraken bij toernooideelname

  Als je met je team wilt deelnemen aan één of meerdere toernooien, dan gelden de volgende regels:

  • Check of je een volledig team kunt mobiliseren op de datum/data van het toernooi(en) waaraan je met je team wilt deelnemen.
  • Geef je selectie van een toernooi(en) zo snel als mogelijk door aan de toernooicoördinator waarna deze contact opneemt met de organiserende verenigingen om een en ander te bevestigen. Om teleurstelling te voorkomen graag je selectie van een toernooi(en) zo snel als mogelijk doorgeven omdat veel organiserende verenigingen aanmeldingen verwerken op volgorde van binnenkomst (vol=helaas).
  • Op het moment dat deelname is bevestigd door de organiserende vereniging laat de toernooicoördinator dat aan de betreffende teamleider(s) weten.
  • Uiteraard staat het de teamleiders van jeugdelftallen vrij om zich in te schrijven voor toernooien waarvoor Graaf Willem niet een directe uitnodiging heeft ontvangen en die niet zijn opgenomen in het overzicht. Wel het vriendelijke verzoek om dit te laten weten aan de toernooicoördinator met informatie over organiserende vereniging en datum.
  • Let op - Opgeven is meedoen. Zodra je je selectie van een toernooi(en) hebt doorgegeven en deelname is bevestigd door de organiserende vereniging moet je met je team definitief deelnemen aan het toernooi. Het afmelden voor een toernooi is zeer vervelend voor een organiserende vereniging en draagt negatief bij aan de reputatie van Graaf Willem.

  Graaf Willem thuistoernooi

  Ook dit jaar gaan we weer proberen een fantastisch Graaf Willem toernooi voor de jeugdelftallen te organiseren. Informatie volgt snel.

  Uitnodiging toernooi(en)

  Organiserende verenigingen die graag een Graaf Willem team(s) uitnodigen voor een toernooi, zouden wij willen vragen de uitnodiging te sturen naar de toernooicoördinator van Graaf Willem - Dank voor de uitnodiging!

  Toernooicoördinator: Rogier Roelen toernooicoordgraafwillem@gmail.com