• Begin van dit jaar zijn we in de nieuwsbrief begonnen met het voorstellen van de technische organisatie van Graaf Willem. Na het voorstellen van de technische leiding, de bovenbouw, de middenbouw en de onderbouw en ‘de Meidenlijn’ is het nu de beurt aan de Onder 23.

  Ongeveer een jaar geleden trapte ik af bij Graaf Willem II VAC. Als nuchtere Tukker kwam ik bij een club terecht, waar ik zelf nog nooit tegen gevoetbald had. Nu een jaar later kan ik alleen maar zeggen dat ik het erg naar mijn zin heb. Een club met een grote groep vrijwilligers, het bestuur en de spelers hebben mij het gevoel gegeven dat ik ben geland bij een geweldige club. Met deze groep inclusief mijn spelers ben ik er van overtuigd dat het seizoen 2021/2022 een mooi seizoen gaat worden.

  Dit seizoen zijn we begonnen met het team Onder 23. Dit team bestaat vooral uit jongens die vorige jaar nog in de JO19 speelden en een paar jongens van buitenaf. Het is mooi om te zien dat deze jongens zich gelijk thuis voelen. Het geeft maar aan hoe warm dit elftal is. We zijn op 4 september 2021 begonnen met de competitie, het resulteerde gelijk in een eerste nederlaag tegen DSVP. Dit was voor ons gelijk een ommekeer waarna er twee geweldige overwinningen werden geboekt. Thuis tegen SCV’08 (1-0) en uit werd er met grote cijfers gewonnen van Nootdorp (0-9).

  De ambitie van dit team is om jongens naar een hoger niveau te brengen waardoor ze binnen nu en een aantal jaren de stap naar het 1ste kunnen maken, het zou mooi zijn als dat gaat lukken. Voor mij zelf zou het nog mooi zijn om dit seizoen (najaar of voorjaar) met dit elftal te promoveren naar de 3e divisie.

  Via deze weg wil ik ook alvast mijn leiders Edwin Evenhuis en Rick Kusters bedanken. Deze twee mannen nemen veel werk uit mijn handen, waardoor het voor mij als trainer nog makkelijker wordt om te acteren.

  Verder wens ik iedereen een sportief voetbalseizoen en heel veel plezier.

  Met vriendelijke groeten,
  Arjan Kortleven, trainer Graaf Willem II VAC O23