• In de nieuwsbrief van februari zijn we begonnen met het voorstellen van de technische organisatie van Graaf Willem. Na het voorstellen van de technische leiding, de bovenbouw en middenbouw is het nu de beurt aan ‘de Onderbouw’.

  Plaats in de technische organisatie

  In de figuur staat het plaatje van de technische organisatie. In het onderste gedeelte van het ‘technisch hart’ staat de Onderbouw weergegeven in het rood omlijnde kadertje.

  Opbouw en doelen

  De onderbouw heeft betrekking op de teams van JO8 tot en met JO10. Na de mini’s betreft het de jongste categorie spelers en speelsters, waar vooral het plezier in voetbal centraal staat. Dat verwerken we dan ook bij alle voetbal oefeningen die we in deze leeftijdscategorie doen.

  Even voorstellen: de ONDERBOUW

  De organisatie van de onderbouw bestaat uit een Hoofd Opleidingen met daarnaast een groep van diverse jonge enthousiaste trainers en ook een enkele oudere, zeer ervaren trainer. Op dit moment is Tijn Franz Hoofd Opleidingen Onderbouw. Volgend seizoen komt Rick Rijkers Meinen weer terug naar Graaf Willem en wordt dan Hoofd Opleidingen Onderbouw. Zowel Tijn, Rick en de andere trainers JO8/9/10 stellen zich hier voor.

  Tijn Franz - HO Onderbouw 2020/2021

  Al vanaf mijn vierde speel ik bij Graaf Willem. Dit jaar speel ik mijn 1e seizoen in het eerste op zaterdag. Ik begon met training geven toen ik 12 jaar was. In de jaren als trainer heb ik meerdere teams getraind in de leeftijd onder 8-9-10-11-12-13 en 15. Ook heb ik mijn KNVB diploma pupillentrainer behaald.

  Na twee jaar geen training te hebben gegeven, ben ik dit jaar weer actief als HO onderbouw. Ik hoop mezelf in de toekomst nog verder te kunnen ontwikkelen als trainer. Aankomend jaar zal ik actief blijven binnen de club, wat ik precies ga doen is nog niet zeker. Wat wel zeker is, is dat de nieuwe HO onderbouw Rick Rijkers Meinen het van mij overneemt. Ik kijk erg uit naar aankomend seizoen!

  Rick Rijkers Meinen - HO Onderbouw 2021/2022

  Op mijn 18e ben ik begonnen met training geven aan de F1 (JO9-1) bij Graaf Willem II VAC. In de jaren erna ben ik steeds gepassioneerder geworden en heb ik elke leeftijdslijn als trainer/coach doorlopen. De afgelopen twee seizoenen heb ik extra ervaring opgedaan bij HBS (O16-1 en O13-1). Ook heb ik veel tijd gestoken in scholing en verdere verdieping in verschillende trainingsmethodes.

  Naast het trainen en coachen ben ik bij Graaf Willem al eerder verantwoordelijk geweest voor de coördinatie van verschillende leeftijdslijnen. Mijn passie is het verbeteren van techniek, creativiteit en kinderen vertrouwen geven door intensief te motiveren en stimuleren tijdens speelse en uitdagende oefeningen. Zo hoop ik als trainer de voetbalvaardigheden van het kind verder te ontwikkelen. Ik heb enorm veel zin om vanaf volgend seizoen deze passie als HO onderbouw maar ook als kind van de club over te brengen op de kinderen, trainers, coaches en begeleiders. Hopelijk tot snel langs de lijn!

  Jan de Jong – HO onderbouw assistent

  Mijn naam is Jan de Jong sr. Ik ga het vierde jaar in als jeugd trainer van Graaf Willem. Je vindt mij vele dagen op het veld van Graaf Willem want dat is mijn lust en leven. Het basis team dat ik ga trainen en begeleiden is de JO17-1. Daarnaast ga ik de HO onderbouw en HO middenbouw assisteren. Ik hoop deze groepen veel voetbal plezier te geven.

  Kaj Lukas Luikx - Trainer JO10-1

  Mijn naam is Kaj Lucas Luijckx, ik ben 15 jaar oud en ik zit in de 4e klas van de middelbare school. Zelf speel ik al sinds de mini’s met heel veel plezier bij Graaf Willem. Op dit moment speel ik in de J016-1. Twee jaar geleden heb ik een jaartje meegelopen met een maandagtraining waar ik erg veel van heb geleerd. Het jaar erna heb ik mijn KNVB JVTC diploma gehaald en op dit moment heb ik heel veel plezier in het trainen van de J010-1, J011-6 en J011-7.

  Jessey Vrolijk - Trainer JO10-1

  Ik ben Jessey Vrolijk, 16 jaar, trainer van JO10-1 en van JO11-4/11-5. Ik ben de zoon van Patrick Vrolijk en ik speel in de 19-2. Samen met mijn broer en broertje zijn we al sinds kleins af aan lid van Graaf Willem. Ik ben gestart met training geven sinds vorig seizoen en zal dit nog zeker de komende jaren doen. Ook ben ik al drie jaar lid van de “los vast groep” die helpt met de Graaf Willem Jeugdkampen. Ik ben momenteel in opleiding om fysiotherapeut te worden.

  Krijn Slabbers – Trainer

  Hoi, Mijn naam Krijn Slabbers. Ik ben 17 jaar oud en speel op dit moment in de JO17-2. Ik speel al bijna 12 jaar op de club. Ik ben dit jaar begonnen met de maandag trainingen die ik met veel plezier geef. Op dit moment zit ik in de 5e klas en probeer mijn vwo zo snel mogelijk af te ronden. Ik hoop op korte termijn mijn diploma's te halen en mijzelf te ontwikkelen als trainer.