• Themareeks Technische organisatie: DE MEIDENLIJN

  In de nieuwsbrief van februari zijn we begonnen met de AFTRAP, de eerste editie van een toelichting op de technische organisatie. In de nieuwsbrief van begin maart werd de bovenbouw en de technische leiding daarvan voorgesteld en medio maart was het de beurt aan de Middenbouw. Begin april stelden we de Onderbouw aan jullie voor. Vandaag is de MEIDENLIJN aan de beurt.

  Plaats in de technische organisatie

  In de figuur staat het plaatje van de technische organisatie. In het onderste gedeelte van het ‘technisch hart’ staat de MEIDENLIJN weergegeven in het rood omlijnde kadertje.

  Even voorstellen: de MEIDENLIJN

  De MO Afdeling staat onder leiding van Ron Meuwese, die Hoofd Opleiding is (zie foto Ron). Onderstaand stellen Rob Ypey, Shannon AUsma, Jasmijn de Groot, Marijn van Eck en Alexander Wardeh zich voor.

  We zijn ook heel blij dat Menno/Henk, Alexander/Thomas, Wouter , Tijn, Martin & “good old”Leonore bevestigd hebben volgend seizoen door te gaan als trainer/coach, waardoor wij deze ervaren trainers/trainsters wederom kunnen bewonderen op en om de velden. We hopen ook de trainers die inzake volgend seizoen nog niets besloten hebben weer in het GWV MO trainersteam mogen verwelkomen om ons te helpen samen verder te groeien.

  Er is nog plaats voor beginnende en ervaren trainers, coaches & leiders om ons te helpen de MO afdeling verder te ontwikkelen, dus neem contact op met Erik, Ruslan of Ron als je iets de meiden afdeling kunt e/o wilt doen.

  Bij deze willen wij Laurien en Janneke die vanwege studie waarschijnlijk de club (tijdelijk) gaan verlaten heel hartelijk bedanken voor hun tomeloze inzet, behaalde resultaten en clubliefde als speelster en trainster.

  Rob Ypey

  De zeer ervaren Rob heeft zijn sporen o.a. verdiend bij de Vrouwen van o.a. SJC, RKAVV, LISSE, RIJNVOGELS, & UVS, doorliep als speler alle selectie elftallen bij ADO den Haag, is bij ADO, Feijenoord en de KNVB West 2 JO/MO11 t/m JO/MO15 werkzaam geweest als scout en gaat zijn 2e jaar in als trainer bij GWIIV.
  Na de MO17-1 dit seizoen ondanks de corona perikelen zeer succesvol te hebben getraind en gecoacht gaat voetbalman Rob volgend seizoen het meiden vlaggenschip van de vereniging : de MO19-1 in de Hoofdklasse trainen en coachen.
  Naast de trainingen is Rob sinds dit seizoen ook actief als materiaalbeheerder op de vereniging en gaat hij Ron volgend seizoen ondersteunen en voorzien van feedback over de meidenafdeling.

  Shannon Ausma

  Ik ben Shannon Ausma en ik ben 23 jaar. Momenteel is dit mijn 10de seizoen als trainer op Graaf Willem. Ik heb ondertussen heel veel leeftijdslijnen doorlopen. Van de mini F tot aan de JO16. Ik geef de meiden al ongeveer 7 jaar training. Ik ben er 1 jaar tussenuit geweest om de meiden O15-1 op Forum Sport (hier speel ik zelf in de VR1) training te geven, maar ik miste de meiden van Graaf Willem uiteraard alweer veel te snel ;). Dit seizoen train ik de MO15-1 en voor volgend seizoen staat de MO17-1 op de planning en hoop ik dan ook mijn UEFA-C opleiding af te ronden.

  Jasmijn de Groot

  Nieuw bij de vereniging en speelster van de beloften van ADO den Haag vrouwen Jasmijn de Groot gaat vanaf het nieuwe seizoen de MO15-1 trainen en coachen.
  Jasmijn brengt veel ervaring als speelster op het hoogste niveau mee en heeft haar eerste vlieguren als trainster gemaakt bij SV Loosduinen.
  Naast haar carrière als speelster en trainster gaat Jasmijn starten met de HALO opleiding en hoopt zij haar UEFA-C opleiding binnenkort af te ronden.
  Wij zijn zeer verheugd dat Jasmijn voor GWIIV heeft gekozen en hopen dat zij naast veel plezier en leerzame momenten ook een rolmodel kan zijn voor de meiden die een voetbal e/o trainerscarrière nastreven.

  Marijn van Eck

  Ik ben 19 jaar en speel zelf al 3 jaar op GWIIV (17-1 / 2x 19-1). Volgend jaar ga ik naar de O23-1. Ik heb geen vaste positie, speel overal op het veld (zowel rechtsback als linksbuiten). Ik geef al 5 jaar training op GW, ben begonnen als trainer van het team van mijn zusje (Manini) in de MO11-1 en heb altijd meiden getraind : MO11-1, 2x MO13-2, MO13-1, MO15-1 & MO19-2.

  Ik ben eerstejaars student aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (Geschiedenis). Volgend seizoen zal ik de MO13-1 trainen en de cursus juniorentrainer KNVB volgen. Hobby's: alles wat met voetbal te maken heeft : spelen, kijken, op de Xbox (FIFA). Leukste aan training geven: Meiden iets nieuws leren en ze het hele seizoen door stappen zien maken en aan het eind van het seizoen zien hoeveel beter ze zijn geworden.

  Alexander Wardeh

  Als kind heb ik jarenlang met mijn vrienden gevoetbald op het pleintje bij ons in de straat en bij voetbalclub ASWH. Na een paar jaar tennis en squash te hebben gespeeld, ging ik tijdens mijn studententijd competitief zaalvoetballen. Toen het team van mijn oudste dochter ruim 6 jaar geleden een nieuwe trainer zocht, heb ik meteen vol enthousiasme ja gezegd. Sindsdien heb ik het team waarin zij speelde 4 seizoenen getrained en mede-gecoached. Tijdens het 4e seizoen, was ik daarnaast de vaste thuiswedstrijd-scheidsrechter en uitwedstrijd-vlagger van het team van mijn jongste dochter. De laatste 2 seizoenen trainen en coachen Tom Hesbach en ik samen het team waarin onze dochters spelen (eerst de MO13-2, dit seizoen de MO15-2) en komend seizoen zullen Tom en ik wederom gezamenlijk de MO15-2 trainen en coachen.