• Beste spelers en ouders van Graaf Willem,

  Zoals eerder al aangekondigd via de nieuwsbrief en de website, publiceren wij nu de voorlopige teamindeling voor het volgende seizoen 2021-2022:

  Teamindeling meiden / Teamindeling jongens

  De lijncoördinatoren hebben samen met de HoofdOpleidingen (de Hoofdtrainers) - met input van trainers en leiders, maar ook met wensen van kinderen en ouders - hun best gedaan de indeling zo goed mogelijk te doen.

  Dat heeft geresulteerd in deze voorlopige teamindeling. Waarom voorlopig? Omdat er hier en daar nog wat aanvulling in teams nodig is. Dus het zou noodzakelijk kunnen zijn te schuiven. Ook krijgen we voor de start van seizoen vaak alsnog de nodige aanmeldingen.

  • We hebben zoveel mogelijk ingedeeld op basis van leeftijd, voetbalkwaliteiten en beleving. Waar mogelijk hebben we ook rekening gehouden met vriendjes , vriendinnetjes en andere voorkeuren.
  • Alhoewel we met de grootste zorg het proces hebben ingevuld, kan het altijd zo zijn dat we een foutje hebben gemaakt, bijv. je staat ingedeeld, maar speelt niet meer bij Graaf Willem (graag alsnog meedelen aan ledenadm@graafwillem.nl), of andersom, je (kind) staat er niet bij of je hebt een vraag over de indeling.
  • Dan kun je dit melden bij de Hoofd Opleidingen of de Jeugd Coördinator. De gegevens staan onderaan dit bericht.
  • Maar we vragen je dit te doen na 15 augustus. Ook wij zijn best moe en willen ook even een paar weken zonder Graaf Willem
  • De trainingen voor het nieuwe seizoen beginnen per 23 augustus voor de de onderbouw, de midden-en de bovenbouw. Voor de selectieteams beginnen de trainingen 1 of 2 weken eerder, hetgeen door de nieuwe trainer zal worden gecommuniceerd naar de spelers.
  • Het nieuwe trainingsschema is zo goed als klaar. Onder voorbehoud van mogelijke wijzigingen delen wij dit alvast met jullie.
  • De wedstrijden (beker) beginnen weer in het weekend van 4/5 september.

  Neem contact op met je Hoofd Opleidingen of Lijncoördinator als je ziet dat er iets niet in orde is:

  Hoofd Opleidingen:

  Martin Abbehuis Hoofd opleiding JO16-19 HObovenbouw@graafwillem.nl
  Ruud Bierens Hoofd opleiding JO13-15 HOmiddenbouw@graafwillem.nl
  Rick Rijkers Hoofd opleiding JO08-12 HOonderbouw@graafwillem.nl
  Rick Rijkers Hoofd opleiding mini's HOminis@graafwillem.nl
  Ron Meuwese Hoofd opleiding meiden HOmeiden@graafwillem.nl
  Rick van der Mast Hoofd opleiding keepers HOkeepers@graafwillem.nl

  Lijncoördinatoren:

  Patrick Vrolijk: Lijncoordinator JO17/19 JO17-coordinator@graafwillem.nl
  Rob Kuilboer Lijncoordinator JO15/16 JO15-coordinator@graafwillem.nl
  Laurence Gill Lijncoordinator JO13/14 JO13-coordinator@graafwillem.nl
  Rogier Uges LijncoordinatorJO11/12 JO11-coordinator@graafwillem.nl
  Krista vdSchatte Lijncoordinator JO08/09/10 JO9-coordinator@graafwillem.nl
  Roland Munnikhof Meidencoordinator-bovenbouw meidencoordinator-bovenbouw@graafwillem.nl
  Jacob de Vries Meidencoordinator-onderbouw meidencoordinator-onderbouw@graafwillem.nl

  Teambegeleiding

  Het is beleid binnen Graaf Willem dat de begeleiding van teams altijd door minimaal 2 personen wordt gedaan. Een leider (Teammanager) en een coach.

  Leiders zijn absoluut noodzakelijk voor de begeleiding van de teams. Ook bij de teams met een vaste coach. Het is beleid binnen Graaf Willem dat de begeleiding van teams altijd door minimaal 2 personen wordt gedaan. Dat kan zijn een coach samen met een leider. Of 2 leiders. Dat heeft alleen maar voordelen. De leiders zorgen voor kinderen (sociaal), team- en groepsproces (en clubgeest). Is een luisterend oor voor de spelers en de ouders. Zij regelen de eventuele teamuitjesvan het team en zorgen voor alle logistieke taken rond het team tijdens het voetbalseizoen. Leiders zijn tevens het aanspreekpunt voor de lijncoördinatoren.We zoeken voor veel teams nog leiders. Meld je svp aan bij de Lijncoördinator van het team dat je wil leiden/managen.

  Coaches zijn verantwoordelijk voor het voetbaltechnische deel van de begeleiding van het team. Zij zijn het aanspreekpunt voor de Hoofd Opleiding (HO). De coach bepaalt (evt. samen met HO) de opstelling en doet de coaching voor, tijdens en na de wedstrijd. Hij heeft contact met de veldtrainer en de HO over het voetballen van het team.

  Tot slot


  We wensen iedereen een lekkere zomer en een fijne vakantie toe en hopen iedereen gezond en wel eind augustus weer terug te zien!

  Thomas Franz
  Eppe Nieuwenhuis
  Ruslan Aways
  Erik Pijnacker Hordijk