• Graaf Willem II VAC werkt voor alle jeugd en volwassenteams met het speler-volg-systeem “Talento”. Zo kan je makkelijk bijhouden wie de topscorer is van je team en wie de meeste assists op zijn naam heeft staan. Ook het maken van de opstelling vooraf kan in Talento zodat je via de mailmodule de teamleden van de opstelling op de hoogte kunt brengen.

    Talento helpt bij het voorbereiden van wedstrijden (opstelling/beschrijving tactiek) en het vastleggen van de resultaten (statistieken, wedstrijdanalyse, spelersbeoordeling). Talento is vooral zo’n perfecte tool omdat het trainer(coach) en speler bewust maakt van de ontwikkeling van de individuele speler. Sterktes en zwaktes worden duidelijk en men krijgt een beeld van de ontwikkeling van de speler waardoor kansen en bedreigingen duidelijker in kaart kunnen worden gebracht en waardoor er, in de loop van het seizoen, tactische aanpassingen en verfijningen kunnen worden aangebracht in het team.

    Talento onderscheidt zich daarbij van andere systemen vooral doordat het zo gebruiksvriendelijk is. Het is altijd en overal via internet toegankelijk. Vraag als aanvoerder of coach van je team een inlog aan via jeugdtechnischezaken@graafwillem.nl als dit nog niet gedaan is.

    Uitleg Talento

    Hier volgt een instructie video