• Het nieuwe clubhuis begint al aardig “smoel” te krijgen en het wordt steeds makkelijker om je voor te stellen hoe mooi dat straks gaat zijn.

    Afgelopen week zijn de kozijnen er aan voor- en achterzijde in gezet en is het dak van de entree en garderobe geplaatst. Ook is de vloerverwarming aangelegd, zodat we binnenkort kunnen starten met de bouw van de bar.

    De bar krijgt een U-vorm met een hoog en een laag gedeelte. In het hoge deel komt de tap – waaruit straks het zogenaamde “kelderbier” wordt getapt - en in het lage deel komen koelkasten voor de frisdrank, beide door Inbev geleverd en geplaatst. Boven de bar komt een toog, vergelijkbaar als op de foto hieronder (elders genomen, dus niet zoals het gaat worden!).

    De aannemer heeft een extra ploeg ingezet om de achterstand in de planning terug te brengen. Op dit moment verwacht Den Dubbelden het clubhuis in week 46 aan Graaf Willem op te leveren. Daarna moeten het meubilair en verlichting geplaatst worden, moeten de inventaris, voorraden en zaken die nu in de opslag liggen worden teruggeplaatst en dat zal al met al een week of 4 in beslag nemen, afhankelijk van het aantal vrijwilligers dat kan komen helpen. Wil je helpen? Meld je dan aan via vrijwilliger@graafwillem.nl onder vermelding van “Nieuwbouw”.

    Marcel Steeneke
    Materiaal & Accommodatie