€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Dinsdag 10 dec. Vandaag trainen de JO12-1 en de JO12-2 niet. De rest wel. 

 Graaf Willem, Sinterklaas en de feestdagenstop

SKVGW 555x295

Erics optiek 555x295Eric’s optiek is dit seizoen teamsponsor geworden van de JO13-1. Het bedrijf heeft het team in nieuwe trainingspakken gestoken zodat de spelers er op-en-top uitzien rondom de wedstrijden. Wie is Eric en waarom dit mooie gebaar

Lees meer: Eric’s optiek: teamsponsor van JO13-1

druiventrosWijn moet passen bij de persoon, gelegenheid, sfeer of het gerecht. En daarom is de Druiventros zowel sponsor als leverancier van Graaf Willem geworden. Daar is Graaf Willem bijzonder blij mee! De wijn die bij Graaf Willem wordt geschonken komt van deze in Wassenaar gevestigde exclusieve wijnhandel. Een paar vragen daarover aan Maarten van Staveren, zelf actief bij de club en eigenaar van de Druiventros.

Lees meer: Van de sponsors, De Druiventros

Sponsoroverzicht

Voorbeeld

Er zijn heel veel sponsoren die op uiteenlopende manieren een voor de club onmisbare bijdrage leveren. We delen de sponsoractiviteiten onder in categorieën zodat we de bijdrage van onze sponsoren beter zichtbaar kunnen maken. Klik op lees verder om het complete sponsoroverzicht te zien.

Lees meer: Sponsoroverzicht

Sponsormogelijkheden

Voorbeeld

Graaf Willem is trots en dankbaar dat veel bedrijven en organisaties zich aan de club willen verbinden als sponsor. Veel van de huidige sponsoren van de vereniging zijn een overeenkomst aangegaan, niet alleen om hun eigen naamsbekendheid te vergroten en maatschappelijke betrokkenheid te tonen, maar vooral ook omdat ze de vereniging en haar leden een warm hart toedragen.

Lees meer: Sponsormogelijkheden