€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Maandag 16 september. 

We gaan gewoon trainen, wetende dat velen een dagje vrij zijn.

 

 

 

 

 

SKVGW 555x295
- Distribueren van de lotenboekjes:
we zullen op 23 en 30 september de boekjes aan jullie uitdelen op de club rond de thuiswedstrijden en het maken van de foto's voor het Jumbo plaatjesboek. We zitten op een duidelijk zichtbare plaats naast het BvD hok of buiten, dus zoek ons ajb even op om ze op te halen! 
- Enthousiasmeren van de spelers tot verkopen van de loten: de beste verkopers winnen een FIFA 18 spel en het best verkopende team mag naar ADO!
- Innemen van de boekjes en het vervolgens afleveren ervan bij Gerard rond 22 oktober. We zullen regelmatig laten weten dat de deadline nadert en hopen dat jullie ervoor kunnen zorgen dat iedereen zijn boekje weer meeneemt en dat de boekjes worden ingeleverd. 
 
Belangrijk: de naam en het team van de spelers moeten goed op de boekjes worden geschreven om in aanmerking te komen voor de prijzen. Het is ook van belang om de gegevens van de lotenkopers goed te noteren anders kan het geld niet worden geïnd. Zou fijn zijn als jullie dat kunnen benadrukken!
 
Voor vragen kunnen jullie mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast HEEL VEEL dank voor jullie medewerking! Zoals gezegd alleen met jullie hulp wordt deze actie een succes! 
 
Namens de organisatie van de Grote Clubactie,
Sabine Mulders