€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Zaterdag 7 december. De overvloedige regenval van gisteren tot laat in de avond heeft de natuurgrasvelden onbespeelbaar gemaakt. Alle op deze velden geplande wedstrijden zijn daarom afgelast. Zie voetbal app. De wedstrijden op kunstgras gaan door. 

Graaf Willem, Sinterklaas en de feestdagenstop

Jumbo Voetbalplaatjes Spaaractie

Voetbalplaatjes spreadGraaf Willem gaat samen met JUMBO Leidsenhage een unieke actie doen waar we heel trots op zijn. Er wordt een prachtig voetbalplaatjesboek gemaakt voor de jeugdteams tot en met 15 jaar (Onder-15) en de zondagselectie mannen en vrouwen. Dit betekent dat er een boekwerk gemaakt gaat worden voor 800 (!) foto’s van Graaf Willem spelers en speelsters.

Samenvatting:

- Een eigen voetbalplaatjesboek voor de jeugdleden van de mini’s t/m Onder-15 voor het sparen van de voetbalplaatjes
- Eigen individuele voetbalplaatje van de jeugdleden van mini’s t/m Onder-16
- Teamplaatje van alle jeugdteams Onder-19 t/m Onder-14 en de senioren teams
- Gratis pakje voetbalplaatjes bij iedere 10,- euro aan aankopen bij JUMBO Leidschenhage
- De spaaractie start bij JUMBO Leidsenhage op 8 november en loopt tot medio december.
- Er komt een ruilmiddag om het boek vol te maken. Datum en tijdstip volgt later.
- Sponsor en merchandise opbrengsten gaan naar de club ten behoeve van de verbouwing
- Volgens een fotoschema gaan alle jeugdleden op een tweetal zaterdagen in september op de foto op Graaf Willem (in Graaf Willem Tenue). Bekijk het schema voor 30 september
- Alle mini’s gaan op een zondag op de foto op Graaf Willem (Graaf Willem shirt wordt door de club verzorgd). Het schema volgt via Gerard Houwaard en zal via nieuwsbrief en website worden gecommuniceerd.
- De foto is niet verplicht! Uw kind liever niet op de foto? Zie onderstaand bij de uitleg.

Gedetailleerde uitleg van de actie:

Graaf Willem gaat samen met JUMBO Leidsenhage een unieke actie doen waar we heel trots op zijn. Er wordt een prachtig voetbalplaatjesboek gemaakt voor de jeugdteams tot en met 15 jaar (Onder-15) en de zondagselectie mannen en vrouwen. Dit betekent dat er een boekwerk gemaakt gaat worden voor 800 (!) foto’s van Graaf Willem spelers en speelsters. 

De actie zal dit najaar 8 weken duren en starten op woensdag 8 november. Binnen die periode is het mogelijk om de gehele plaatjesserie van Graaf Willem bij elkaar te sparen door regelmatig boodschappen te doen bij Jumbo Leidschendam (winkelcentrum Leidsenhage). Bij iedere €10,- aan boodschappen krijgen de klanten van de Jumbo een setje plaatjes. Ook ontvangt elke speler die zelf in het voetbalplaatjesboek staat, een door JUMBO gratis aangeboden individueel album. Dit houdt in dat iedereen die op de foto staat een eigen album krijgt met zijn/haar sportplaatje op de voorkant. U wordt in oktober geïnformeerd wanneer u dit boek kunt ophalen. Het is mogelijk om bij het ophalen van dit voetbalplaatjesboek op Graaf Willem een vrijwillige bijdrage te doen van €5,-, waarvan de opbrengst gaat naar de ledenactie voor het nieuwe clubhuis. In november zal ook de mogelijkheid worden geboden om speciaal voor de feestdagen een leuke Graaf Willem herinnering te maken met de gemaakte foto. U als ouders wordt hierover later geïnformeerd. Ook hieraan is geen enkele verplichting verbonden. Informatie hierover volgt ook later.

Fotografie sessies

Op een tweetal zaterdagen in september is er een fotograaf aanwezig om alle leden op de foto te zetten. Omdat er 800 kinderen op de foto moeten wordt er een strak schema gemaakt. Hierbij wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met de wedstrijdschema’s. We doen ons uiterste best om het zo snel mogelijk te laten verlopen. Wel vragen wij van u om te zorgen dat uw kind op het gevraagde tijdstip aanwezig is. Het is voor ons anders heel lastig te garanderen dat uw kind in het boek komt met haar/of zijn eigen voetbal plaatje. We willen deze teleurstelling heel graag voorkomen! Dus, graag melden met het hele team in ons clubhuis in Graaf Willem tenue, daar volgen instructies. De foto’s worden gemaakt in de bestuurskamer. Het zal ongeveer 20 minuten voor het hele team in beslag nemen. De teamleiders worden geïnformeerd dus graag hun instructies volgen.

Bekijk het schema voor 30 september

Fotografie sessies mini’s

Op een nader te bepalen zondag in september is er een fotograaf aanwezig om alle mini’s op de foto te zetten.
De data en Het fotografie schema is nu nog niet bekend. Het schema volgt via Gerard Houwaard en zal via nieuwsbrief en website worden gecommuniceerd.

Teamfoto’s

Van de teams Onder-16 t/m Onder-19 én de seniorenteams wordt een teamfoto opgenomen in het boek.
Als jullie team in het boek wil worden opgenomen, dan kan je een teamfoto (kan gemaakt worden met een smartphone) opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij om welk team het gaat.

Advertentieruimte

Om het album verder zo clubeigen mogelijk te maken, is er ook ruimte om teamsponsors in te brengen.
Vindt u het leuk om een foto of logo als teamsponsor (€50,-) in het boek op te nemen of wilt u hele, halve of kwartpagina advertentie in het boek (bekijk het online) , neemt u dan contact op met ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opbrengst

De voetbalplaatsjesactie is onderdeel van de ledenacties in het teken van de verbouwing van de club. Het kost spelers vanzelfsprekend geen geld om opgenomen te worden in het boek. Opbrengsten uit sponsoring, advertenties en merchandise komen ook volledig ten goede van de verbouwing. De gehele actie (boek, plaatjes, fotografie, etc) wordt betaald door Jumbo.

De individuele foto’s

Het is geen verplichting om op de foto te gaan. Door op de foto te gaan geeft u expliciet toestemming om de foto van uw kind in het boek te laten opnemen. Graaf Willem wordt eigenaar van de foto’s (niet Jumbo). Daarnaast hebben wij ervoor gekozen om van alle leden die op de foto gaan alleen de voornamen te vermelden op het voetbalplaatje.
U heeft altijd het recht om op de deelname terug te komen. U kan dan vóór vrijdag 29 september 2017 een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Gedetailleerde informatie vindt u hier 
Download brief voetbalplaatjesactie

Download letter stickerbook action