€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Dinsdag 10 dec. Vandaag trainen de JO12-1 en de JO12-2 niet. De rest wel. 

 Graaf Willem, Sinterklaas en de feestdagenstop

SKVGW 555x295
GCA 555x295
Beste teammanagers. Dit is een bericht van de organisatie van de Grote Clubactie. Zoals jullie hebben kunnen lezen, doen we mee aan de Grote Clubactie om geld op te halen voor de verbouwing. We hebben met de actie ingezet op een streefbedrag van 15.000 euro. Dat zijn gemiddeld zeven verkochte loten per kind. En dat lukt alleen met jullie hulp!
We hebben jullie hulp op een paar punten nodig:

Lees meer: Voor de teammanagers - de Grote Club Actie

Nieuwsbrief GCA editie 2 1110x444Zaterdag 16 september is het zover; de start van de Grote Club Actie!
We gaan met alle leden, samen met de leukste loterij van Nederland, proberen zoveel mogelijk loten te verkopen aan iedereeen die Graaf WIllem een warm hart toedraagt. Denk aan ooms&tantes, opa’s&oma’s, vrienden en buren uit je straat.
Het geld dat jullie ophalen is voor 6 extra nieuwe kleedkamers op Graaf Willem. Deze worden gebouwd als het clubhuis wordt verbouwd, we gaan dan uitbreiden van 10 naar 16 kleedkamers.

Lees meer: Grote Club Actie

Voetbalplaatjes spreadGraaf Willem gaat samen met JUMBO Leidsenhage een unieke actie doen waar we heel trots op zijn. Er wordt een prachtig voetbalplaatjesboek gemaakt voor de jeugdteams tot en met 15 jaar (Onder-15) en de zondagselectie mannen en vrouwen. Dit betekent dat er een boekwerk gemaakt gaat worden voor 800 (!) foto’s van Graaf Willem spelers en speelsters.

Lees meer: Jumbo Voetbalplaatjes Spaaractie