• Ouder dan 18 jaar? Dan ben je senior in het voetbal. Er geldt geen maximumleeftijd voor senioren. Tegenwoordig zijn 50-plussers niet zeldzaam meer en zelfs 60-plussers strikken nog wekelijks de voetbalschoenen voor een wedstrijd. Vanaf 35 kun je dat doen in de veteranencompetitie, zodat je geen sprintjes meer hoeft aan te gaan met 18-jarigen. Kun je dat wel (of denk je dat nog te kunnen) dan kun je ook gewoon in de seniorencompetitie blijven meedoen.

  Competitieteams

  Graaf Willem heeft senioren teams op zaterdag (hiervoor geldt een stop vanwege het grote aantal jeugdteams op die speeldag) en op zondag.

  Speeldag: Zaterdag
  1 team Senioren (18+)
  2 teams Veteranen (35+)

  Speeldag: Zondag
  2 Selectie en 4 Senioren (18+),
  overige teams 1 team Veteranen (35+)

  Trainingen
  Om fit te blijven bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid om te trainen. De selectieteams doen dat tweemaal per week. Voor de overige senioren en veteranen is er een maal per week gelegenheid aan de conditie en de balvaardigheid te werken. Daarnaast is er nog een groep enthousiaste vaders die geen competitie willen spelen, maar wel wekelijks een balletje trappen op de Roggewoning.

  Selectie Dinsdag en donderdag 20.00- tot - uur
  Overige Senioren Donderdag gelegenheid vanaf 20:00 uur
  Voetbalvaders Dinsdag 20:00 tot 21:30 uur

  Donderdag is bovendien de clubavond, waar onder het genot van een drankje onder andere de geniale bewegingen en doelpunten tijdens de training en de (daarbij opgelopen) blessures worden besproken.

 • Lid worden van Graaf Willem? Klik op onderstaande knop voor het inschrijfformulier.

  Meer informatie over lid worden vind je hier: Lid worden van Graaf Willem