€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Woensdag 13 november. Alle wedstrijden en trainingen gaan gewoon door.

 

SKVGW 555x295

Graaf Willem II Vac 1- Van Nispen 1 1-3

GWII zon 1 18 19 1110x595

Het was zo’n middag die niet stuk kan. Na weken van druilerige regen, wind, kou en een sluier van grauwe grijstinten, was daar ineens op zondag 7 april 2019 de zon. 22 graden. Nauwelijks wind. De gebruikelijke ouwe knakkers. Dat wel. Maar die hebben vaak weer verstand van voetbal. “Elk nadeel heb ze eigen…”. Je kent dat wel. Maar ik zweer het je: er waren op deze mooie lentedag ook rokjes. Het was, geloof ik, zelfs officieel “rokjesdag”. Kortom, de dames waren ook uit hun huizen gekomen. Ze hadden iets leuks aangetrokken en dus zag ik mijn broer Bart Kusters. Maar ook bijvoorbeeld een Ariel Covarrubias. Louk Borsboom eveneens. Die is er altijd trouwens. Dat geldt ook voor Chris Bierens: kortom, het had er alles van dat het een bijzonder mooie middag zou worden.

Lees meer: Graaf Willem II Vac 1- Van Nispen 1

Graaf Willem II-VAC 1- VV Van Nispen 1 3-2

GWII zon 1 18 19 1110x595

Ik had met mijn broer, Bart Kusters, afgesproken te gaan kijken naar ons vlaggenschip. Ja, dat doe je. Het eerste elftal en zijn verrichtingen volgen. Als je een beetje clubhart hebt ten minste. Dus wij troffen elkaar langs de lijn van veld 1. Maar het was me daar een partij koud op deze zondag 25 november 2018! En dat kon je zien aan het gehup en gespring van de toeschouwers langs de kant. Handen kletsen op de rug, blazen. Dat werk. Alles om het een beetje warm te krijgen. Ik zag Loek Borsboom staan en ik zag dat Chris Bierens vlagde, gehuld in een knal oranjejack. Op het veld stond een hele jonge scheidsrechter in een zeer professioneel ogend outfit. Een magere sprinkhaan, maar wel zeer beslist in zijn houding. Ondanks de kou, die deed verlangen naar erwtensoep en/of glühwein, zat de sfeer er goed in. Althans langs de kant.

Lees meer: Graaf Willem II VAC 1- VV Van Nispen 1

Graaf Willem II-VAC 1- Bernardus 1: 3-0

GWII zon 1 18 19 1110x595

Na een wat mindere reeks, was het twee weken geleden thuis bal met de winst op Nicolaas Boys. Op weg naar de Roggewoning bedacht ik me dat het wel fijn zou zijn als de mannen vandaag deze mooie lijn zouden kunnen doortrekken met een klinkende overwinning op Bernardus. Het zou ook zo goed aansluiten bij het prachtige herfstweer op deze stralende zondag 4 november 2018. Wat lag ons clubhuisje er namelijk mooi bij, omringd door bomen met een goudgele of zelfs, in sommige gevallen, rode tooi. En ook langs veld 1 was het een schilderachtige drukke en gezellige bedoening. Het leek wel een schilderij van Jan Steen. Dat beloofde wat.

Lees meer: Graaf Willem II-VAC 1- Bernardus 1: 3-0