• Scheidsrechtersrooster

  Help mee en help elkaar aan een scheids!

  Bij Graaf Willem worden de wedstrijden van jeugdteams t/m O16 door ouders gefloten. Voor de O17 t/m O20 (Meiden) doet de scheidsrechterscommissie moeite om een scheidsrechter te vinden. Mocht dat niet lukken dan wordt de leiding van het elftal hierover geinformeerd.

  Incidenteel zullen aanvoerders van seniorenteams gevraagd worden om een scheidsrechter te regelen voor een jeugdwedstrijd. Per team zal dat naar verwachting maar een enkele keer per seizoen zijn.

  Senioren dienen het fluiten van hun wedstrijden in principe zelf te regelen. Af en toe kan een van de scheidsrechters van de gelijknamige commissie een wedstrijd fluiten. Als dat het geval is, zal dat zsm worden doorgegeven aan de aanvoerder.

  Het wordt toegejuicht als teams onderling afspraken maken over het fluiten van elkaars wedstrijden.

  Wil jij ook af en toe een wedstrijd fluiten? Meld je dan aan bij de scheidsrechterscommissie. Dat kan via scheidsrechters@graafwillem.nl

  Niet alle teams

  Teams O08 t/m O12 worden door de eigen ouders gefloten of hebben geen scheidsrechter nodig. Bij een aantal 11-tallen heeft de leider kunnen organiseren dat eigen ouders fluiten. Dit zijn, met complimenten aan de leider èn de betreffende scheidsrechters: JO16-04, JO16-02 en MO13-02.

  Afzeggen?

  Mocht je echt niet kunnen, dan kun je uiterlijk een week van te voren afzeggen via scheidsrechters@graafwillem.nl.

  Scheidsrechtersrooster

  Ochtend (09:00 uur - 13:00 uur) | Middag (13:00 uur - 18:30 uur).

  Rooster volgt!

  TeamCodeVoornaamDatumOchtendMiddag