• Hé scheids…!

   

  Dinsdagavond 29 september was het dan zover, de infoavond voor alle beginnende scheidsrechters en vlaggers.
  Door de grote stroom van aanmeldingen moesten we al gauw uitwijken van ons knusse noodgebouw naar het clubgebouw van onze vrienden van HGC.

  Daar mochten wij gebruikmaken van ’t Oude Cafe. Zo gaat dat op de Roggewoning, beter een goede buur dan een verre vriend.
  Helaas gooide de persconferentie de dag ervoor roet in het eten en zijn we overgestapt naar de online presentatie, met recht een heuse thuiswedstrijd dus!

  En ook daar draait Chris Bierens zijn hand niet voor om. Samen met sidekick Vally Karagantcheff (werkzaam als KNVB scheids) nam hij ons mee in de wereld van de ‘fluiters en de vlaggers’. We weten nu allemaal o.a. wat buitenspel is, hoe de lijnen op een voetbalveld genoemd worden, waarom een scheids diagonaal loopt op een veld en hoe je kunt bijdragen om een wedstrijd zo sportief mogelijk te laten verlopen.

  Met maar liefst 45 deelnemers kunnen we spreken van een zeer geslaagde infoavond en helpen jullie mee aan de oproep voor vrijwilligers gezocht! Daarvoor willen we de deelnemers heel erg bedanken. Natuurlijk kunnen we nog steeds vrijwilligers gebruiken, denk bijvoorbeeld aan onze barcommissie voor het nieuwe clubhuis. Daar kunnen we alle hulp bij gebruiken.
  Wil je je steentje bijdragen aan onze mooie club geef je dan op via vrijwilliger@graafwillem.nl