• Verbouwen en vernieuwen

  Verbouwen? Wie op een willekeurige zaterdag om zich heen kijkt, begrijpt waarom. Ons clubhuis – ooit begonnen als een strandtent! – is ruim 40 jaar oud en vraagt steeds meer onderhoud. Daarom gaan we verbouwen. Een betere fietsen- en scooterstalling is inmiddels gerealiseerd. De verbouwing doen we niet allemaal op 1 dag, maar gefaseerd.

  Investeringen

  Voor de verbouwing en vernieuwing is ook veel geld nodig. Naast het geld dat de gemeente bijdraagt, moet Graaf Willem zelf ook een fors bedrag investeren. Daar hebben we hulp bij nodig. Hulp door Ledenacties, door donaties, door sponsoring en wat we met elkaar nog meer kunnen verzinnen.

  Vrijwilligers nodig

  Voor alle activiteiten zijn natuurlijk vrijwilligers nodig. Voor een actie (zie voor een aantal ideeën daarover ook hier), of voor het mee organiseren van activiteiten of soms gewoon voor een paar uurtjes hulp. Wil jij ook op deze manier bijdragen, laat het ons weten op ledenactie@graafwillem.nl. Dankbaarheid en gezelligheid gegarandeerd!

  Rekeningnummer donaties:
  Graaf Willem II-VAC NL29INGB0002989911

  Ledenacties

  Om de noodzakelijke middelen bij elkaar te krijgen voor de nieuwbouw, zijn inmiddels al een aantal grote acties geweest, zoals de Grote Club Actie, een veilingloterij en de voetbalplaatjesactie met Jumbo. Momenteel wordt nog een “stenenactie” voorbereid. Voorbeelden van succesvolle activiteiten waar vrijwilligers keihard aan werken. Wil je helpen of wil je een activiteit aandragen, mail: ledenactie@graafwillem.nl

  Samen knallen voor Graafwillem

  Bedrijfsdonaties

  Bedrijven wordt gevraagd om een donatie te doen. Deze donaties, groot en klein worden gewaardeerd. Ook bijdragen in natura, die het mogelijk maken om kosten te besparen of opbrengsten te realiseren.

  Lees meer bedrijfsdonaties

  Individuele donaties

  Kerst Donatie – opbrengst nog niet definitief

  Het LedenActieTeam heeft een Kerst Aktie uitgestuurd waar individuele leden is gevraagd een vrijwillig bedrag naar eigen inzicht, te doneren voor de nieuwbouw. Mocht u de kaart niet hebben ontvangen, kijkt u dan hier

  Obligaties

  Steun financieel Graaf Willem en krijg in ruil een mooie rente!

  Naast alle fondsenwerving voor de nieuwbouw zal de vereniging extra geld moeten lenen. Hierbij denken wij aan een te lenen bedrag van € 150.000,-. We willen hiervoor obligaties gaan uitgeven twv € 3.000,- of € 5.000,- tegen 3% rente en met een looptijd van 5 jaren. Mocht je interesse hebben dan hoor ik dat graag. Niet alleen steun je de club, ook krijg je een rente die je van je bank op dit moment niet krijgt. Reacties en inschrijvingen kunnen naar penningmeester@graafwillem.nl. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.