€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

King of the court v.a. 18 juni https://bit.ly/2I9zhyd

Sport2000 Voorburg Jeugd Voetbalkampioenschap 2019 https://bit.ly/2ETMV6z

Zaterdag 15 juni tussen 15.00 en 18.00 uur de geleende wedstrijdmaterialen inleveren. https://bit.ly/2XwWcsu

SKVGW 555x295

Samen Knallen voor Graaf Willem

SKVGW 555x295Verbouwen en vernieuwen

In de zomer maken we een start met de nieuwbouw. Wie op een willekeurige zaterdag om zich heen kijkt, begrijpt waarom. Ons clubhuis – ooit begonnen als een strandtent! – is ruim 40 jaar oud en vraagt steeds meer onderhoud. Daarom beginnen we met de kleedkamers. Ook krijgen we nieuw kunstgras, een pannaveld en een betere fietsenstalling. Dit doen we niet allemaal op 1 dag, maar gefaseerd. Lees hier meer over de nieuwbouw.

Investeringen
Voor de verbouwing en vernieuwing is ook veel geld nodig. Naast het geld dat de gemeente bijdraagt, moet Graaf Willem zelf ook een fors bedrag investeren. Daar hebben we hulp bij nodig. Hulp door Ledenacties, door donaties, door sponsoring en wat we met elkaar nog meer kunnen verzinnen.

Vrijwilligers nodig
Voor alle activiteiten zijn natuurlijk vrijwilligers nodig. Voor een actie (zie voor een aantal ideeën daarover ook hier), of voor het mee organiseren van activiteiten of soms gewoon voor een paar uurtjes hulp. Wil jij ook op deze manier bijdragen, laat het ons weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dankbaarheid en gezelligheid gegarandeerd!

Rekeningnummer donaties:
Graaf Willem II-VAC NL29INGB0002989911