• Zaterdag 25 september jl. was het dan eindelijk zover: ons nieuwe clubhuis plus de zes nieuwe kleedkamers werden officieel geopend. Precies op de dag dat het qua corona weer mocht plaats vinden en onder ideale weersomstandigheden, werd het programma rond 16.30 uur afgetrapt door Bailey de Regt. Deze bekende freestyle voetballer die recent nog actief was op het WK, liet de aanwezigen zien wat je allemaal met een bal kan doen.

  Vervolgens begon het officiële gedeelte, met speeches van voorzitter Remi Smeets, wethouder Sport van de gemeente Den Haag, Hilbert Bredemeijer, KNVB vertegenwoordiger Jan-Christiaan Goudbeek en burgemeester Leendert de Lange van Wassenaar.

  Remi Smeets gaf aan dat wij voor de eerste keer in onze bijna 110 jarige geschiedenis een volledig nieuw clubhuis hadden. Eerdere versies waren allemaal ‘tweedehandsjes’. Hij bedankte de bouwcommissie voor al hun inspanningen om de nieuwbouw tot een succes te maken.

  De opening werd geheel in stijl ingeleid door Graaf Willem te paard. Hij overhandigde de sleutel van de nieuwbouw aan wethouder Bredemeijer, voorzitter Remi Smeets en de grote kracht achter de verbouwing, Louk Borsboom, die deze dag verrast werd met de titel Erevoorzitter (lees verder in deze nieuwsbrief). Samen openden zij het nieuwe clubhuis.

  Eenmaal binnen, opende burgemeester De Lange, samen met de heren Bierens en Nieuwenhuis de naamstenen muur waar jong en oud-leden zich op hebben verenigd. De familie Bierens en Nieuwenhuis gaan al vier generaties mee op onze vereniging.

  Daarna konden oud-leden, leden, sponsors en andere geïnteresseerden een kijkje nemen in de nieuwbouw. Dat leverde alleen maar positieve reacties op.

  Toen alle hoogwaardigheidsbekleders vertrokken waren, kon de geluidsinstallatie getest worden. Dat zorgde voor een bijzonder geslaagde avond.

  Alles bij elkaar kijken wij terug op een perfecte opening. Veel dank aan de activiteiten- en barcommissie die dit feest mogelijk hebben gemaakt!

  Het bestuur