• Ook dit jaar weer een Graaf Willem Slaapkamp (21 t/m 23 juni)

  15 mei 2024
 • Wie kent het niet, het Graaf Willem slaapkamp aan het einde van het seizoen? Dit fameuze kamp  wordt al jarenlang uitgevoerd door vele vrijwilligers van de club, onder de bezielende leiding van Gerard Houwaard (al sinds 2001!).

  Het jaarlijkse slaapkamp is een belevenis. De begeleiders van het kamp maken van de Roggewoning voor een paar dagen een soort van eigen wereld, met veel voetbal, de penaltybokaal, het duinenspel, veel eten en drinken, zingen, plezier, gezelligheid en natuurlijk een bonte avond.
  Het slaapkamp wordt georganiseerd voor jeugdleden (jongens en meisjes van de MO/JO 8 t/m 12 (en met de JO13-2 als uitzondering als doorgeschoven team uit de JO12).

  Om de begeleiding in de slaaptenten ook goed te organiseren en omdat we ook overdag nog hulp nodig hebben vragen we per team (of samengesteld team) een of twee ouders mee te gaan als begeleiders. Deze ouders blijven net als de kinderen slapen in een tent op het terrein van Graaf Willem. Dus ook aan de ouders: meld je aan, want het is ook voor jullie een onvergetelijke clubervaring!

  De kosten bedragen EUR 110,- per kind. Hierin is alles voor het kamp inbegrepen. Meegaande ouders vragen we een tegemoetkoming in de kosten van EUR 25,- per ouder.

  Aanmelden

  Aanmelden kan via de webshop van Graaf Willem

  Meer informatie

  Op onze website vind je meer informatie over het slaapkamp en over wat wel en vooral niet mee te nemen.

  Schrijf je dus in en laten we er wederom iets geweldigs van maken!

  Mocht je nadere vragen hebben, dan kun je ook altijd even met Gerard bellen op 06-20961010.