• Onze accommodatie: insmeren en…. een nieuwe geluidsinstallatie

  5 jun 2024
 • Heb je het al gehoord? Een nieuwe geluidsinstallatie buiten

  Voor wie het nog niet heeft gezien of gehoord: sinds kort heeft Graaf Willem buiten een geluidsinstallatie. Met deze installatie kan er achtergrondmuziek worden afgespeeld en met een draadloze microfoon kunnen er tijdens wedstrijden en toernooien omroepmededelingen worden gedaan.

  Onlangs werd tijdens de warming up, bij het opkomen van de teams op het veld en na afloop van de wedstrijd, muziek afgespeeld. Onze ‘stadionomroeper’ Gerard Houwaard kreeg de eer om voorafgaand aan de wedstrijd van de beide teams de opstellingen door te geven en ook de namen te noemen van de doelpuntenmakers.

  We gaan de komende jaren nog veel plezier beleven aan deze installatie!

 • Zonnebrand: smeren!

  In Nederland krijgen, ieder jaar, meer dan 83.000 mensen helaas de diagnose huidkanker. Ook jonge mensen, ook sportbeoefenaars en toeschouwers. Dat is mede een gevolg van verbranden. Lekker in het zonnetje kan het snel gaan. Zeker op of langs het voetbalveld, en vooral als je er geen erg in hebt. Je kunt jezelf beschermen tegen verbranding door je regelmatig in te smeren met zonnebrandcrème.

  In samenwerking met Univé heeft Graaf Willem daarom een zonnebranddispenser in de entreehal bij de hoofdingang geplaatst, zodat iedereen die dat wil zich kan insmeren. Univé is een coöperatieve verzekeringsmaatschappij die zich richt op het voorkomen van risico’s en het beperken van schade. In onze regio hebben zij aan 25 verenigingen dispensers met zonnebrandcrème ter beschikking gesteld.

  Drie belangrijke tips voor goed smeren:

  1. Smeren: smeer je huid iedere 2 uur in
  2. Kleren: bedek de huid met kleding, zet een pet op en draag een goede zonnebril
  3. Weren: zoek (indien mogelijk) tussen 12 en 15 uur de schaduw op

  Als laatste: herinner elkaar aan het smeren. Samen zorgen we voor zekerheid!