€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Zaterdag 7 december. De overvloedige regenval van gisteren tot laat in de avond heeft de natuurgrasvelden onbespeelbaar gemaakt. Alle op deze velden geplande wedstrijden zijn daarom afgelast. Zie voetbal app. De wedstrijden op kunstgras gaan door. 

Graaf Willem, Sinterklaas en de feestdagenstop

Ballen- en materiaaluitgifte

Nieuwe ledenAanstaande vrijdag, tussen 18.00 en 20.00 uur vindt er vanuit ons clubhuis de ballen- en materiaaluitgifte plaats. Leiders en coaches, voor zover bekend, zijn hiervan op de hoogte gesteld.

Ballenuitgifte gaat volgens de regels die onder ‘Lees verder’ zijn terug te vinden. Lees deze goed. Dat voorkomt onduidelijkheid.

Alleen voor teams waarvan de leiders nog niet bekend zijn is er zaterdagmorgen nog de mogelijkheid om ballen op te halen. Bij voorkeur dus vrijdag ophalen, zaterdag is het over het algemeen wat rommelig zo’n eerste speeldag. En dan kan leiden tot wachttijd en niet op tijd in bezit krijgen van de ballen.

Wedstrijdballen jeugd - regels

Seizoen 2019-2020

  • Elk team krijgt in het begin van het seizoen een aantal wedstrijdballen met net in bruikleen. Deze zijn bedoeld voor het inspelen bij uit- en thuiswedstrijden en toernooien en als wedstrijdbal bij een thuiswedstrijd.
  • De wedstrijdballen worden uitgereikt door de materiaalman van Graaf Willem. Informatie over de data en tijdstippen waarop deze kunnen worden afgehaald, wordt via jeugdcommissie medegedeeld.
  • De persoon die de ballen namens een team in ontvangst neemt, betaalt een borg van EUR 20 (bij twee ballen) of 50,00 (bij meer dan twee ballen) en tekent voor ontvangst. Hij/zij is verantwoordelijk voor correct gebruik en onderhoud (regelmatig schoonmaken en op spanning houden) van de bal tijdens het seizoen.
  • Raakt een bal zoek, dan kan de leider een vervangende bal kopen voor EUR 25,00 euro per stuk bij de materiaalman.
  • Aan het einde van het seizoen levert de leider de ballen (met ballenzak) in bij de materiaalcommissie. De data hiervoor worden tijdig bekend gemaakt via de jeugdcommissie.

De ballen worden gecontroleerd en onderhouden. De leider ontvangt de borg alleen retour als de in bruikleen gegeven set volledig wordt ingeleverd. Heb je een vraag? Stuur een bericht aan materiaalman@graafwillem.nl.