€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

 

 

 

 

SKVGW 555x295

Kom allemaal op 10 juni: Familietoernooi Graaf Willem

Familiedag 2019

Zijn jullie weer klaar voor het gezelligste voetbalfeest van de Haagse velden?! Maandag 10 juni (2e pinksterdag) is het weer zover en keert het familietoernooi terug op de Roggewoning!

Dus app je vrienden, fax je collega's en stuur een postduif naar je familie, want iedereen is welkom op deze fantastische dag! Doe mee in de strijd om de lelijkste beker van Europa en laat je krachten zien in de hardschietcompetitie. Uiteraard wordt er voor een lekker hapje en drankje gezorgd en zullen er lekkere deuntjes over de velden bouncen.

De teams met de gekste en creatiefste outfits maken ook nog eens kans op de meest begeerde award, namelijk de originaliteitsprijs!

SJONGE JONGE WAT HEB IK HIER ZIN IN! Maar hoe schrijf ik me in?
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het volgende:

  • Teamnaam
  • Aantal spelers
  • Captain
  • Kids (t/m 12 jaar) of geen kids

Ook dit jaar is er weer een loterij waarvan de opbrengst naar 'De Nieuwbouwactie' van Graaf Willem gaat! (Want het wordt tijd dat ze gaan bouwen!) Dus als jij een steentje wilt bijdragen en tegelijkertijd kans wilt maken op mooie prijzen is dit je kans!

Om up-to-date te blijven van verdere ontwikkelingen zet je dan op aanwezig of geïnteresseerd via de Facebook pagina https://www.facebook.com/events/806983353007104/ Maar je kan natuurlijk ook deze nieuwsbrief blijven lezen of het Instagram account van de club volgen.

Tot 10 juni!!