€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Woensdag 16 oktober. Alle trainingen van de MO en JO O8,O9,O10,O11 en O12 gaan vandaag niet door. Dit in verband met een train de trainers moment voor alle GW onderbouwtrainers.Bardiensten vervallen,
Kijk hier voor de aanpassing trainingherfstvakantie

SKVGW 555x295

Nieuwbouwplannen in eindfase

banner04De nieuwbouwplannen kunnen bijna uitgevoerd.

De voorbereidingen van de bouw van ons nieuwe clubhuis zijn in de laatste en beslissende fase aanbeland. De gesprekken met de beoogde aannemer verlopen positief en de commissie is vol vertrouwen dat er volgende week overeenstemming over de prijs kan worden bereikt, onder voorbehoud van verstrekking van de bouwvergunning en toekenning van subsidies. De feitelijke opdrachtverstrekking zal daarom rond 1 juli plaatsvinden, dan zal de vergunning (mits positief) worden afgegeven. Dat laatste heeft wat meer voeten in de aarde gehad dan op basis van eerdere gesprekken met de gemeente werd verwacht. Er zijn extra onderzoeken, inventarisaties en toetsingen nodig, wat ertoe heeft geleid dat de vergunning later wordt afgegeven.

De aannemer en diens onderaannemers hebben ongeveer twee maanden nodig om materiaal te bestellen en de medewerkers in te plannen. De verwachte start komt daarmee op 1 september uit. Als alles meezit, hebben we in februari 2020 een mooi, nieuw clubhuis!

Aan de inrichting van dat nieuwe clubhuis wordt inmiddels ook gewerkt. De eerste ideeën, sfeerbeelden en het mogelijke materiaalgebruik zijn vorige week besproken en eind juni wordt dat weer een stapje concreter. Intussen zijn er offertes ontvangen voor de inrichting van de keuken en de bar. Afhankelijk van de definitieve vorm (keuze eind juni), kunnen dan ook de laatste gesprekken met die leveranciers worden gevoerd.

Al is het voor de meeste leden niet zichtbaar, er gebeurt achter de schermen dus heel veel! Mocht je vragen hebben, laat het dan weten!

Namens het bestuur,
Marcel