€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

 

 

 

 

SKVGW 555x295

Graaf Willem kampen voor O8 t/m O14 teams

JeugdkampenYES! Het is weer zover. De Graaf Willem kampen staan voor de deur. Vanaf nu inschrijven voor jeugdkampen.

Dag allemaal. Het heeft even geduurd maar eindelijk kan ingeschreven worden voor de jeugdkampen. Voor O8 t/m O10 teams van 29 mei tot en met 31 mei; voor O11 en O12 teams van 31 mei tot en met 2 juni; en voor O13 en o14 teams van 7 juni tot en met 9 juni.

Kosten:90 euro
Inschrijven (met vermelding voor- en achternaam kind en team): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie alle verdere info op de posters en op de website.

Opmerking over het O11 & O12 kamp:
Meiden die in een MO13 team spelen, maar nog O12 zijn, dus nog op de basisschool zitten, kunnen worden ingeschreven in dit kamp.

Opmerking over het O13 & O14 kamp:
Omdat de verbouwing later begint, hebben we toch de gelegenheid om dit kamp te organiseren, nadat we er zeker van waren dat we nog tenten konden huren. Omdat we nogal laat zijn met het aangeven van de datum (Pinksterweekeinde) doen we dat kamp alleen bij voldoende belangstelling. Dit om te voorkomen dat we uit de kosten lopen. Dus wees er snel bij en zorg dat we snel kunnen besluiten dat kamp te organiseren.

Voor het overige aan iedereen het verzoek je zo snel mogelijk op te geven. We gaan er weer een geweldig feest van maken.

Alle info die je nodig hebt staat op de website, homepage, programma en agenda, voetbalkampen. Je mag ook altijd bellen wanneer zaken niet duidelijk zijn.
Namens de kampcommissie:
Gerard Houwaard, 06 209 61010.

Jeugdkampen 2019