€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

 

 

 

 

SKVGW 555x295

Een nieuwe coach voor 19-1: Tahir Mohamed

Tahir MohamedKomend seizoen heeft de JO19-1 een nieuwe coach. Zijn naam is Tahir Mohamed en hij stelt zich hier aan u voor.

 

Mijn naam is Tahir Mohamed. Ik ben 37 jaar oud en woonachtig in Den Haag, waar ik ook geboren en getogen ben. Ik ben zelfstandig ondernemer en heb verschillende ondernemingen waar ik druk mee in de weer ben. Daarnaast draai ik overuren als vader en echtgenoot, maar dat doe ik met erg veel plezier.  Ik heb mijn gehele jeugd gevoetbald in de jeugdopleiding van HBS te Den Haag. Ik heb daar altijd bij de selectie elftallen gezeten en gespeeld. Echter vanaf mijn 18e werd ik genoodzaakt te stoppen vanwege mijn universitaire studie waar ik mee was gestart. Dat ging in het begin niet heel goed waardoor mijn ouders mij verplichtten om het voetballen te laten voor wat het was. Later heb ik dit weer opgepakt en heb ik vanaf mijn 30e tot mijn 33e nog in de selectie van REMO gevoetbald, echter heb ik nooit meer een noemenswaardig niveau uit mezelf kunnen halen als gevolg van het te lang niet actief te zijn geweest op het voetbalveld.

Sedert 2 seizoenen ben ik hoofdtrainer bij de Zondag selectie van SV Madestein in Den Haag. Ik werk daar met veel plezier. Waarom dan de JO-19 bij Graaf Willem?

Voornamelijk omdat het me leuk lijkt te werken met een jeugdteam dat op de rand staat van het laatste sprongetje richting de hoofdselectie. Ik hoop hier een positieve bijdrage aan te leveren en daarbij mijn steentje bij te dragen aan de sportieve ontwikkeling van Graaf Willem. Vanuit mijn verleden als docent op verschillende scholen, denk ik dat in combinatie met mijn ervaring als trainer een leuke toegevoegde waarde kan zijn voor deze spelers wat zich hopelijk positief zal uiten in spelvreugde en prestaties.

Mist u iets in dit verhaal? Iets wat ik echt over mezelf zou moeten vertellen? Iets wat u echt nog over mij zou willen weten? Schroom dan niet, spreek me aan en we pakken er een lekker drankje bij terwijl we een gezellig gesprek ervan maken.