€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Kijk hier voor de aanpassing trainingherfstvakantie

SKVGW 555x295

Bericht van de Voorzitter

Bericht van de Voorzitter Wout Balsma

De voorzitter die aan de wieg stond van vernieuwing van onze locatie en verdere groei van onze mooie club neemt afscheid. Wout kondigt in het bericht hieronder ook de nieuwe voorzitter aan.

Na 12 jaar in het bestuur te hebben gezeten, waarvan de laatste 5 jaar als voorzitter, is het tijd voor mij om de bakens te gaan verzetten. Aan het einde van het seizoen zal ik op de ALV afscheid nemen als voorzitter. In de afgelopen 12 jaar heb ik met volle overgave een bijdrage geleverd aan de vereniging, waarbij er een aantal prachtige projecten zijn gerealiseerd, waaronder de overgang naar de kunstgrasvelden en de nog te starten nieuwbouw. Daarnaast wordt er altijd met veel plezier gevoetbald en kan ik intens genieten als ik langs de lijn sta te kijken of zelf nog een balletje trap bij de veteranen.

Gelukkig hebben we Remi Smeets bereid gevonden mijn functie te gaan vervullen. Hij zal de komende maanden al meedraaien met het bestuur om zodoende een goede overgang te verzorgen.

Bij deze wil ik alvast iedereen bedanken die ook zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan de prachtige vereniging die we zijn, met name mijn overige bestuursleden en alle medewerkers van de vereniging. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de vereniging zich verder zal ontwikkelen en ik ben verheugd daar deelgenoot van te mogen zijn.

Met sportieve groet,
Wout Balsma
Voorzitter