€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Woensdag 16 oktober. Alle trainingen van de MO en JO O8,O9,O10,O11 en O12 gaan vandaag niet door. Dit in verband met een train de trainers moment voor alle GW onderbouwtrainers.Bardiensten vervallen,
Kijk hier voor de aanpassing trainingherfstvakantie

SKVGW 555x295

Van de sponsorcommissie: boarding-sponsors gezocht

ADO – FC Utrecht 6 aprilZaterdag 9 maart start Graaf Willem met de actie om meer boarding-sponsors te werven. De reden? De instapkosten voor boarding-sponsoring rond onze velden zijn fors goedkoper geworden. Je zet je bedrijf op een mooie en goedkope manier in de spotlights en je helpt Graaf Willem ermee!

Kleurrijke velden leveren geld op voor Graaf Willem-voetbal

Zoals jullie vast ook hebben geconstateerd is er ruimte rond onze hoofdvelden voor sponsoring. We kennen allemaal die clubs waar soms wel 2 rijen boarding staan. Nu is dat niet ons doel want we zijn geen reclamezuil, máár volledig en mooi gevulde velden die aandacht trekken, moet bij een grote club van 1200 leden toch mogelijk zijn!!!

Waarom goedkoper?

We stappen over naar “sponsordoeken” in plaats van “sponsorborden”. Sponsordoeken kosten slechts 25 euro per meter. Dat betekent dat de instapkosten voor boarding-sponsoring 250 euro goedkoper zijn geworden per 3 meter. Dat heeft als bijkomend voordeel dat gedurende de looptijd de sponsordoeken ook sneller ‘vervangen’ kunnen worden voor speciale acties van de sponsor.

Wat kost het?

Een sponsordoek rond het veld kost per jaar (voor 3 meter) 450 euro op veld 1 en 600 euro op veld 2 (zicht vanaf Landscheidingsweg). Hoe meer meters, hoe goedkoper het wordt. De investeringskosten van 3 meter sponsordoek zijn echter sléchts 75 meter (ex BTW). Bij een contract voor 4 jaar, zijn deze zelfs gratis!

Wat krijg je?

  1. een mooie plek aan het veld
  2. de mogelijkheid om het sponsordoek goedkoop te wisselen voor speciale bedrijfsacties
  3. vermelding op de website + nieuwsbrief + Facebook
  4. bij afname gedurende 4 jaar: gratis sponsordoeken

En natuurlijk: dankbaarheid van de club voor steun aan Graaf Willem-voetbal. De sponsoring uit deze speciale actie is een stimulans voor onze jeugdopleiding.

Verzoek!

 

Ouders die interesse hebben kunnen:

  • Een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Bellen met Gerard op 06 20 96 10 10
  • Gerard aanspreken op de club
 

En als bijlage ook nog de sponsorfolder van Graaf Willem met nog veel meer sponsormogelijkheden!