€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Woensdag 16 oktober. Alle trainingen van de MO en JO O8,O9,O10,O11 en O12 gaan vandaag niet door. Dit in verband met een train de trainers moment voor alle GW onderbouwtrainers.Bardiensten vervallen,
Kijk hier voor de aanpassing trainingherfstvakantie

SKVGW 555x295

Cor van Laar verlengt contract

cor van laar bord 2 555x295Cor van Laar kozijntechniek verlengd het sponsorcontract met Graaf Willem. Goed voorbeeld doet volgen

De firma Cor van Laar kozijntechniek, al jaren als sponsor aan de club verbonden, heeft onlangs het sponsorcontract verlengd. Verspreid over de accommodatie zijn nieuwe en frisse reclame-uitingen verschenen. Veld 2 heeft hierdoor een nieuwe en frisse aanblik gekregen. 
Cor van Laar is bekend van de fabricage en plaatsing van kozijnen in de meest brede zin van het woord en een bekend bedrijf in de Haagse regio.
 Wij danken natuurlijk deze firma en haar directeur Jordy van Laar voor de bijdrage die zij ieder jaar leveren.
 Het gaat er niet alleen om dat er business uit sponsoring komt, hoewel dat altijd mag. Het gaat er ook cor van laar bord 2 555x295om dat een bedrijf wat terugdoet voor de samenleving in het kader van het maatschappelijk verantwoord ondernemerschap en dat door sponsoring van een club in de praktijk brengt en dat ook, net als de firma van Laar, op hun website plaatsen. Er zijn mensen die nu eenmaal gevoelig zijn voor feel good momenten. Wat verdienen is niet erg. Wat weggeven wordt zeer gewaardeerd. 
Mocht ook u een bedrijf hebben, of bij een

cor van laar bord 555x295

ksn 555x295bedrijf werken en de club willen ondersteunen. Vraag gerust naar de vele sponsormogelijkheden mogelijkheden door me even aan te schieten of te bellen.

Gerard Houwaard
 0620961010